[多片] 以巴戰爭 導彈vs防空

981 回覆
306 Like 23 Dislike
中東國家已經發現同異教徒以色列打交道都好過攬住巴蛔班定時炸彈

而家阿拉伯一邊同以色列建交做生意一邊幫巴蛔打吓嘴炮交吓貨就算
骨條鳩咩,三年唔埋兩年打一次嘅仗要搞大一早就搞大咗啦

睇吓隔離支那維尼會唔會突然間發作好過啦
話唔定會有其他國家借d 易開拖。。正義之師。。
猶太人是全世界最有錢民族,在美國不論政治和經濟上有重要影響力……
加沙係撐哈馬斯架,西岸有唔少都支持哈馬斯,同佢地有起學校個d,最多叫佢反抗組職。之前係希伯崙同d巴佬傾過佢地覺得法赫塔太軟弱同以色列愈黎愈過份,冇壓迫點會有反抗
當初聯合國分治唔好
係要往死裏打
Btw其實就算以色列消失
巴勒斯坦都似係比周圍國家分多
D友盲反,以色列對巴勒斯坦做野同支那對香港一撚樣,甚至更惡劣,cctoy反而撐過殖民者
點解太軟弱先

唔知條女係唔係度,含完ISIS依家含哈馬斯
if my grandmother had wheels she would have been a bike
豬西伯格係猶太人?
奶共猶太人應該企係邊一邊好
呢個真係經典人物
其實睇多陣
當初以巴分治根本係最好
巴勒斯坦我睇咁耐本身其實都係一個地區都未自立過為一個國 最多係一個省/殖民地咁上下
又根本冇巴勒斯坦民族呢個民族 都係阿拉伯人
英國離開之後係佢地自己容不下對方死要打
打輸咗又喊
成件事根本on9
佢哋真係同阿拉伯人買架
下面張圖就係當年嘅特拉維夫

當時係1909年,英國都未黎,一戰都未開始
個度係阿拉伯人嘅放牧地AKA沙漠,佢哋一班人集資買地建城

個啲話以色列人搶左阿拉伯人自古住嘅地嘅人,啲阿拉伯人一地係瞓沙地喇
你知唔知以色列依家最大城市係佢哋自己起出嚟?
真正戰鬥民族
前年去咗,呢個國家真係好值得去
未驚過
次次以色列都係死一殺十, 搵加沙出下火
回豬不得不降
最慘嘅係,第一次中東戰爭,以色列係用緊英軍留低嘅二戰武器
你就算講六日戰爭雙方軍備其實相若,對手有多成倍啲蘇聯坦克
仲有以色列其實係武器輸出國,美軍仲有買返以色列啲軍火黎用
佢哋真係好Q屈機架
https://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_child_suicide_bombers_by_Palestinian_militant_groups
During a search done June 29, 2002, of a house belonging to a Hamas militant in the town of Hebron,[29] The IDF claims to have found a photo showing an 18-month infant standing wide-eyed in a baby suit, Red wires strapped to his waist, with a pretend explosives belt, and across his head tied a red bandana of Hamas.
如果咁都唔係恐怖份子咁ISIS係咪慈善機構
左膠去含拜登啦
cls其實係咪以色列玩鳩巴勒斯坦班友特登試玩具咋
你知唔知哈馬斯玩完之後,以色列點還拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞