原來Ming仔搵咁多!

825 回覆
40 Like 99 Dislike
連登仔又眼紅啦
btw原來連旅遊片都係垃圾
連登仔既品咩係唔係神既高度呢?

佢d旅遊片係拍到d景好靚ge...
但悶到喊

我唔明旅行唔拍靚景,唔通拍大陸人去日本瘋狂買廁所板咩
其實話佢d片小學雞d人究竟有冇睇過
d旅行片屈機到
班小學雞成日覺得全世界都識佢地偶像 唔支持就話其他人眼紅
你理得人姐 又唔係係你銀包拎廿五萬
人地搵多以個價錢係佢叻姐 關你撚事咩
何況佢D片真係高質

無話佢d片低質,話佢搵得比想像中多都唔得?

咪係 有幾多嘢真係關我地事啫
唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

睇落人地好似好簡單就搵到咁多錢
自己做到狗咁都係搵得一二萬
係要發洩下既

咁都冇理由冇啦啦鬧一個人嚟發洩㗎
其實得罪講句 如果覺得自己有料嘅 任何人都可以變成佢咁㗎 係睇你肯唔肯離開安穩嘅寫字樓工 日日夜夜剪片度橋咁
只能夠話佢做到 係佢叻仔囉 佢可能係睇啱時機 肯搏肯捱(唔係話緊各位唔肯)
Ming仔都俾人話出垃圾片
跪求連登仔介紹個好過佢
反啦反啦,
MING仔要開始爆紅
廿五萬一個月
好葡萄
香港Casey

係差在未搭直升機去機場 Btw 估唔到香港都有人睇

日日追

Casey真係有料又好睇
Ming仔旅行片都唔錯 但25萬真係太多

導演呢 可能計埋呢
有人欣賞佢 出呢個價錢有咩問題
係度講唔值
又唔係你俾錢果個
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

其實得罪講句 如果覺得自己有料嘅 任何人都可以變成佢咁㗎 係睇你肯唔肯離開安穩嘅寫字樓工 日日夜夜剪片度橋咁
只能夠話佢做到 係佢叻仔囉 佢可能係睇啱時機 肯搏肯捱(唔係話緊各位唔肯)

班油頭肥矮毒撚點會離開到自己comfort zone
唯一咪上黎屌人垃圾唔值
唔通佢地值咩
睇到佢地d comment低撚質到
有人欣賞佢 出呢個價錢有咩問題
係度講唔值
又唔係你俾錢果個

唔講以為佢地係簽ming仔間公司既股東
每日月25萬
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

唯一咪上黎屌人垃圾唔值
唔通佢地值咩

Exact7ly

唔識還唔識,眼紅還眼紅,你識唔識都話你眼紅嫁啦,25萬都唔眼紅,巴打搵緊幾錢一個月
頭兩頁班垃圾講到好似係自己銀包拎廿五萬出黎咁 又屌佢垃圾
連登d質素真係低到

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

唯一咪上黎屌人垃圾唔值
唔通佢地值咩

Exact7ly

你地死啦,一陣俾人衝入嚟話你地打手㗎喇

唔識還唔識,眼紅還眼紅,你識唔識都話你眼紅嫁啦,25萬都唔眼紅,巴打搵緊幾錢一個月

揾唔到咁多就要眼紅㗎啦咩

un un 腳
剩係睇佢非南非旅就已經覺得佢值

5萬一個月就值
25萬wor
電視電影幕後人員都有咁嘅技術
搵得雞碎咁多

咁有無人咁做先,鬼叫俾佢諗到先?

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?
一般人捱生捱死 受極多氣 有兩三萬已經幾好啦
5萬一個月俾獨立創作人已經好多
Btw旅遊片點算係佢諗到先

關技術乜事,youtuber搵錢講技術架咩,啲片有人睇咪得

咩啊 你睇返呢串開頭
有人話睇完非南非旅覺得值25萬
我一路回應緊旅行片嗰度 咁梗係講技術啦
你就跳到去「有人睇就得」

YouTube旅行片淨係講技術就死得啦
拍片要多人睇搵到錢淨係技術就得咁個個攝影師轉哂做youtuber啦

咁以後講youtuber收入可以簡單啲講
睇個view數都值

講緊你從技術去討論一個 YouTuber 值唔值錢好on9呀
其實話佢d片小學雞d人究竟有冇睇過
d旅行片屈機到

其實搵幾多冇咩意見, 多人睇當然吹你唔脹

不過可唔可以講下屈機係咩方面
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

我一路冇踩過佢啲片質素
唔知啲人做咩起晒鋼
不過當一個youtuber觀眾同廣告收入多到咁
都難怪viutv 港視嗰啲做到冇咩聲氣

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

唯一咪上黎屌人垃圾唔值
唔通佢地值咩

Exact7ly

你地死啦,一陣俾人衝入嚟話你地打手㗎喇

之前都利申過㗎啦 非打手啊 但要話我係我都冇嘢好講㗎啦 清者自清
其實係炒尤魚

我覺得炒唔係問題既
但要根據合約作出合理賠償
其實係炒尤魚

我覺得炒唔係問題既
但要根據合約作出合理賠償

合約精神
頭兩頁班垃圾講到好似係自己銀包拎廿五萬出黎咁 又屌佢垃圾
連登d質素真係低到

有人出廿五萬就代表佢唔垃圾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞