原來Ming仔搵咁多!

825 回覆
40 Like 99 Dislike
算啦
啲連登仔係唔抵得人地揾咁多
其實創作呢家野 係要放好多時間同心機落去
Ming仔又唔係9拍啲野放上youtube呃人睇
都唔明班on9仔反乜
唔怪得之香港冇人搞創作啦
屌 都為反而反
老老實實 我好少睇youtuber d片 除左ming仔
話佢低質或者唔值呢個價既朋友
不妨睇下佢d片
推介你地睇非南非旅
睇完再評論啦
我睇果陣真係睇到O左咀 諗緊一個人點解可以拍倒咁多角度同鏡頭
加埋d剪接同配樂
平時開開假膠po好少認真留言
但係今次真係想幫ming仔講小小野

會唔會誇張左少少?
咁你真係要睇多d片
25萬又真係誇d
不妨睇下佢d片
推介你地睇非南非旅
睇完再評論啦
我睇果陣真係睇到O左咀 諗緊一個人點解可以拍倒咁多角度同鏡頭
加埋d剪接同配樂

會唔會誇張左少少?
咁你真係要睇多d片

我都係睇完愛上左佢
不妨睇下佢d片
推介你地睇非南非旅
睇完再評論啦
加埋d剪接同配樂

會唔會誇張左少少?
咁你真係要睇多d片

有冇高質既推介 鍾意睇旅遊片
不妨睇下佢d片
推介你地睇非南非旅
睇完再評論啦
加埋d剪接同配樂

會唔會誇張左少少?
咁你真係要睇多d片

我都係睇完愛上左佢

不妨睇下佢d片
推介你地睇非南非旅
睇完再評論啦
加埋d剪接同配樂

會唔會誇張左少少?
咁你真係要睇多d片

我都係睇完愛上左佢

same
ming仔d片點都高汁過司徒夾帶個d低質趣味片
差唔多啦叫有少少名氣,

話多既知唔知一般明星去場 show都10萬起跳
不妨睇下佢d片
推介你地睇非南非旅
睇完再評論啦
加埋d剪接同配樂

會唔會誇張左少少?
咁你真係要睇多d片

我都係睇完愛上左佢

same

仲話自己今次唔係曲線
人唔笑狗都吠你
ming仔d片點都高汁過司徒夾帶個d低質趣味片

起碼司徒夾帶上左岸好耐,
佢公司起碼請左大部份香港youtuber
差唔多啦叫有少少名氣,

班做倉做保安做下欄職業既垃圾以為250k係天文數字
差唔多啦叫有少少名氣,

m字坤唱一隻歌都7萬啦
差唔多啦叫有少少名氣,

Top就有
但10萬抽完水可能得3-4萬架咋
重要唔係個個月有
差唔多啦叫有少少名氣,

班做倉做保安做下欄職業既垃圾以為250k係天文數字

人地既年薪黎
而家解約咪即係唔值囉
間公司高估左佢搵錢能力

咪係
25萬變5萬
完全反映咗事實
仲有打手撐
但係ming仔做youtuber做到有公司請佢做導演拍戲喎,25萬多唔多我唔知啦,但係係咁踩佢話垃圾唔值25萬就真係好酸囉

其實只要佢拍片唔係呃人 大大方方認sponsor 就冇問題

依家就係扮自己買

咁就係仆街啦 呢啲人就抵比人炒
由天堂25萬 只係跌到去凡間5萬 就告人
VDS老細邊位?
旗下仲有咩藝人/youtuber?
VDS老細邊位?

都話司徒夾帶
你地唔係以為淨係拍youtube 25萬吓?
Ming仔唔痴埋去屍徒度咪幾好
不過又可能咁做冇乜油水撈就真
VDS老細邊位?

都話司徒夾帶

Vds 同vlogger以前係炮台山
當條大J拍d濕9片,都住到月租25000既單位,
收入可以一個月六位數,
你就知Ming仔其實唔太過份

香港本身YouTuber少,高質無咩邊幾個,
不過受眾多,
阿豬阿狗做backup(YouTuber打機片)都搵到食架啦,
收入呢啲野真係相對架姐
葡萄人咪自己做埋一份隊走佢啦,如果你有料吸引到人既話

YouTuber無料吸引到目標,都係自己收皮,
上面班友講撚到好易做咁,
由其係全職嗰堆,
真係要好大決心冒著搵唔到食既風險同前途去做,
後生仔去做,無返咁上下料到都真係
作為一個客戶,一份廣告25萬全包拍片真係唔多,
而家係間公司計錯數,戴唔落頂帽都可以屌提告嗰個

宜家啲人係屌唔值個價
唔等於佢無權告人違約

睇清楚啲先咬人啦
多過大賓州?

大_既片一條都冇睇過

我都係。零記錄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞