原來Ming仔搵咁多!

825 回覆
40 Like 99 Dislike
25萬請佢咁on9 ?

我都覺得唔值
達哥幾時住HOUSE 有間達宅

佢要住皇宮啦
Youtuber好搵係最主要係有一班小學雞幫佢地刷點擊率
我屋企有個讀緊小學嘅小朋友
一放學就返嚟煲YouTube
睇咩波子
放假仲誇張
由朝睇到晚
明明幾分鐘前先睇完1條片
之後又重新再睇同1條片
佢同我講佢啲同學全部都有睇
我又時聽到條片講埋啲無聊低能野
但佢地又睇到係咁笑
等睇間公司破產, 連律師费都賠埋

费你老母
25萬請佢咁on9 ?

我都覺得唔值

都唔知咩公司黎
間公司overpaid咋嘛?25萬
解約後5萬一個月 咁高瀏覽量都合理啊

我覺得係果間公司計錯數

間公司傻仔啦 25萬...
25萬佢直接搵入左屋既藝人仲好

好少僱主數口咁差
定係ming仔好識sell自己
我都想老世計多俾我
出埋d垃圾片
人地同你解約好正常啦

跪求香港高質youtuber推介

in tat we 7

前副總裁達叔 >>>>>>>>>>>>>>> 垃圾Ming仔
唔怪得阿豬阿狗都話要做YouTube爬啦
原來咁好搵

咁佢都要儲到咁上下多subscriber先有公司肯簽佢既
近來係咪簽左新經理人
高登/連登/一堆facebook page巧合地一齊出離吹奏
最過份係好多借達哥離同佢比 開個post話講達哥 結果一入去一半comment都係d打手瘋狂吹奏ming仔 仲要個個user d points都差唔多
出埋d垃圾片
人地同你解約好正常啦

BOB叔
佢都值25萬一個月?
間公司傻撚左呀?
眼紅啦眼紅啦

各位準備好Ming仔未?
出埋d垃圾片
人地同你解約好正常啦

佢d旅行片好睇喎

啲片generate 25萬一個月?I doubt

我指佢d片唔係垃圾片姐
不過點計都搵唔到25萬一個月咁勁
佢都值25萬一個月?
間公司傻撚左呀?

所以單方面解約囉
係都紅達哥先啦
On9, 每個月25萬夠搵一線尾二線頭明星仔啦
等睇間公司破產, 連律師都賠埋
好快稅局會找達哥
Ming仔算唔算youtuber始祖??
初出道成班高登仔贊佢拍攝手法好
一揾到錢就會成為連登地底泥
根本所謂對住部cam鳩up嘅youtuber就係低層次娛樂,無創作力可言,同人拗邊個youtuber有質素就係嘥氣,邊個國家係咁
Ming仔算唔算youtuber始祖??
初出道成班高登仔贊佢拍攝手法好

我覺得依家先係佢全盛時期 以前痴埋去司徒夾帶果d唔知做乜
出埋d垃圾片
人地同你解約好正常啦

in tat we 7

達哥雖然有YouTube channel,但我諗佢唔算係youtuber
佢都值25萬一個月?
間公司傻撚左呀?

所以單方面解約囉

一開波同ming仔簽25萬底薪已經係on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞