原來Ming仔搵咁多!

825 回覆
40 Like 99 Dislike
VDS 即係司徒夾帶果間喎

你sure?

夾帶果間唔係Umovie咩?
個post酸撚到
人哋搵都係人哋有能力
簽得份約即係佢有佢嘅市場
竟然有人可以蠢撚到從拍片技術去評價一個youtuber既收入

YouTube旅行片淨係講技術就死得啦
拍片要多人睇搵到錢淨係技術就得咁個個攝影師轉哂做youtuber啦

咁以後講youtuber收入可以簡單啲講
睇個view數都值

講緊你從技術去討論一個 YouTuber 值唔值錢好on9呀

其實呢度好多個支持者講緊佢旅遊片高質
所以值咁多點擊率/搵咁多錢
我都覺得係youtube黎講算好好睇
但唔係25萬

我同佢地都係講緊質素同回報嗰方面
你唔care咪算
唔知你做乜起勢咬人

ming仔咁出名係因為旅遊片?咪撚戇鳩啦

咬人果個咪你囉,鳩噏話人係打手

最初我講旅遊片技術 話幕後人員都搵唔到
你comment「咁有冇人咁做先,鬼叫佢諗到先」
好明顯佢唔係最先諗到拍遊記嘅人啦
你講到佢咁獨特 所以我咪問你係咪打手

俾人問一句係唔係打手就咁嬲

你真係戇撚鳩
人地係講賺佢旅遊片拍得好,證明佢值
你就話佢技術唔值呢個價

但事實係ming仔大部份既片都唔係旅遊片,大把鳩噏片生活都多人睇,你討論佢值唔值錢係咪要睇埋佢其他片甚至其他活動呀?戇鳩

我咪問你如果單睇技術就得咁冇人做攝影師個個個做youtuber啦

喂 咁其實係你最初表達得唔清楚
我地雞同鴨講 發老脾做乜
25萬
真唔真啊
係YouTube 鳩噏下就搵咁多

你就鳩噏

睇個view數都值

講緊你從技術去討論一個 YouTuber 值唔值錢好on9呀

但唔係25萬

你唔care咪算
唔知你做乜起勢咬人

你真係戇撚鳩
你就話佢技術唔值呢個價

但事實係ming仔大部份既片都唔係旅遊片,大把鳩噏片生活都多人睇,你討論佢值唔值錢係咪要睇埋佢其他片甚至其他活動呀?戇鳩

我咪問你如果單睇技術就得咁冇人做攝影師個個個做youtuber啦

你自己眼殘就怪人表達唔好

YouTube旅行片淨係講技術就死得啦
拍片要多人睇搵到錢淨係技術就得咁個個攝影師轉哂做youtuber啦

睇個view數都值

但唔係25萬

你唔care咪算
唔知你做乜起勢咬人

你真係戇撚鳩
你就話佢技術唔值呢個價

表咩達唔清楚,根本你從技術去講佢值唔值搵咁多就錯撚哂
上面成班人

香港youtube佢已經算做得好同耐果批人之一la
近期d旅行片都仲幾好睇
好過果d港女拍既片,只係做on9野同shopping
25萬值唔值真係唔知,因為佢後面做幾多野得有關人士知
但起碼而家都比大家知創意行業汗水同金錢係要掛勾
上面眼紅既講到咁其實同d香港廢中廢老一樣

但唔係25萬

你唔care咪算
唔知你做乜起勢咬人

你好似冇問我係咪打手喎,戇鳩仔

你啲口吻同搖擺賓周好似
以為回緊同一個人
做乜鳩啊 我問佢係咪打手
你衝出黎話我亂話佢
做乜代表人講嘢啊
討論下都要結盟?

結乜撚野盟?你出一個reply自然個個都可以去引用去回應架啦

你事實係戇鳩鳩亂咁話人係打手。

嘩 問佢一句都唔俾 你咁正義嘅
以後話人黑警 雞 打手都要拎證明書

討論下都咁嬲 除左身有屎都冇其他原因
你真係愈來愈似打手
頭兩頁班垃圾講到好似係自己銀包拎廿五萬出黎咁 又屌佢垃圾
連登d質素真係低到

有人出廿五萬就代表佢唔垃圾?

可唔可以講邊方面垃圾

連登班小學雞睇慣大j d片
Ming仔無打機片咪垃圾
連登d質素真係低到

可唔可以講邊方面垃圾

大J死垃圾

但唔係25萬

你唔care咪算
唔知你做乜起勢咬人

你好似冇問我係咪打手喎,戇鳩仔

你啲口吻同搖擺賓周好似
以為回緊同一個人
做乜鳩啊 我問佢係咪打手
你衝出黎話我亂話佢
做乜代表人講嘢啊
討論下都要結盟?

結乜撚野盟?你出一個reply自然個個都可以去引用去回應架啦

你事實係戇鳩鳩亂咁話人係打手。

嘩 問佢一句都唔俾 你咁正義嘅
以後話人黑警 雞 打手都要拎證明書

討論下都咁嬲 除左身有屎都冇其他原因
你真係愈來愈似打手

冇point既廢柴咪淨係識話人打手打手囉
無留意一排原來ming仔已經由上神檯變左廢棄物
連登仔真難服侍
留意返呢到係CC台
講到份糧你地有份比咁
連登d質素真係低到

可唔可以講邊方面垃圾

大J死垃圾

話ming仔垃圾個d 可唔可以講下點解
佢近排d旅行片 有邊個高質過佢
個post酸撚到
人哋搵都係人哋有能力
簽得份約即係佢有佢嘅市場

其實每次講到youtuber
薑檸樂Bomba 熊仔頭 Hana tam
個個都酸架啦
成班人上tvb網絡挑機嗰排俾人恥笑添
依家ming仔上左神枱 係唔話得
Ming仔
成班眼紅撚
一講錢就眼紅 支那人本性
連登d質素真係低到

可唔可以講邊方面垃圾

大J死垃圾

話ming仔垃圾個d 可唔可以講下點解
佢近排d旅行片 有邊個高質過佢

我覺得ming仔係ok既

大J就係youtube 界恥辱
佢的確係唔值25萬
不過間公司而家先發覺
所以咪走數囉
攞ming仔同大J笑波子一齊講
連登發生咩事
邊個ming仔

小學雞就咪撚出嚟啦

唔識就係小學雞
計我話睇呢啲先係小學雞

唔怪得肥婆都要做youtubet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞