原來Ming仔搵咁多!

825 回覆
40 Like 99 Dislike
成班友憎人富貴厭人貧

成班做倉做it既垃圾眼紅人
你班柒頭有佢咁多follower先好出黎話人廢啦
又要眼紅又要無point
你理得人姐 又唔係係你銀包拎廿五萬
人地搵多以個價錢係佢叻姐 關你撚事咩
何況佢D片真係高質

無話佢d片低質,話佢搵得比想像中多都唔得?

咪係 有幾多嘢真係關我地事啫
唔講得 咁討論區有乜用
典型憎人富貴厭人貧
你低人工要人陪你低

唉連登仔
Pathetic
unun腳有250k 爽呀

un un 腳
剩係睇佢非南非旅就已經覺得佢值

5萬一個月就值
25萬wor
電視電影幕後人員都有咁嘅技術
搵得雞碎咁多

咁有無人咁做先,鬼叫俾佢諗到先?

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?
一般人捱生捱死 受極多氣 有兩三萬已經幾好啦
5萬一個月俾獨立創作人已經好多
Btw旅遊片點算係佢諗到先

痴撚線咁就打手 根本所有人都會眼紅啦,有無人會唔眼紅誠哥先,但你吹得佢漲咩 更何況又唔係你出糧俾佢,邊到你話值唔值
Btw人地唔係做旅行片起家喎
何況佢D片真係高質

樓上有人話麻
成班井底之蛙衝出黎表現自己幾咁無知

un un 腳

5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?

痴撚線咁就打手 根本所有人都會眼紅啦,有無人會唔眼紅誠哥先,但你吹得佢漲咩 更何況又唔係你出糧俾佢,邊到你話值唔值

兩三萬好多
都岩既做保安做aco 既垃圾係搵20-30k好難架啦
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

un un 腳

5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?

痴撚線咁就打手 根本所有人都會眼紅啦,有沒有會唔眼紅誠哥先,但你吹得佢漲咩 更何況又唔係你出糧俾佢,邊到你話值唔值

回應緊上面有人話睇完非南非旅值25萬個月啊
咁梗係討論旅遊片
Btw咩都話邊到你話事 咁討論區有撚用

un un 腳

5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?

關技術乜事,youtuber搵錢講技術架咩,啲片有人睇咪得

咩啊 你睇返呢串開頭
有人話睇完非南非旅覺得值25萬
我一路回應緊旅行片嗰度 咁梗係講技術啦
你就跳到去「有人睇就得」

YouTube旅行片淨係講技術就死得啦
拍片要多人睇搵到錢淨係技術就得咁個個攝影師轉哂做youtuber啦
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

睇落人地好似好簡單就搵到咁多錢
自己做到狗咁都係搵得一二萬
係要發洩下既
香港Casey

係差在未搭直升機去機場 Btw 估唔到香港都有人睇
試下search間公司 facebook同youtube都無乜人like同view...
擺明開錯offer啦
值唔值又點

人地份約寫25 萬
香港Casey

日日追
人地搵幾多關你撚事

un un 腳

5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?

痴撚線咁就打手 根本所有人都會眼紅啦,有沒有會唔眼紅誠哥先,但你吹得佢漲咩 更何況又唔係你出糧俾佢,邊到你話值唔值

回應緊上面有人話睇完非南非旅值25萬個月啊
咁梗係討論旅遊片
Btw咩都話邊到你話事 咁討論區有撚用

我回應緊依段唔好意思
5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

Btw郁啲就話人打手,咁討論區有撚用?
人地搵幾多關你撚事

其實你可以屌埋明報

un un 腳

5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?

兩三萬好多
都岩既做保安做aco 既垃圾係搵20-30k好難架啦

講緊普通工種兩三萬幾好 唔搞生意嘅話
不如你睇下全港收入中位數啦
經理都係一啲啲人有五萬

咁你覺得廿五萬好值?
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

眼紅又唔撚認 發爛渣
何況佢D片真係高質

唔講得 咁討論區有乜用

但有啲人不止於「討論」
變咗批評佢

係要發洩下既

It狗 倉狗 保安狗
連登三大垃圾
香港Casey

日日追

Casey真係有料又好睇
Ming仔旅行片都唔錯 但25萬真係太多
其實唔使大驚小怪
之前因為工作關係識得唔少youtuber
你地最憎既薑x樂月入都有六位數
有樓收緊租 自己同屋企人住公屋

un un 腳

5萬一個月就值
25萬wor
搵得雞碎咁多

你係咪打手啊 起晒鋼
定係未出黎做嘢?

關技術乜事,youtuber搵錢講技術架咩,啲片有人睇咪得

咩啊 你睇返呢串開頭
有人話睇完非南非旅覺得值25萬
我一路回應緊旅行片嗰度 咁梗係講技術啦
你就跳到去「有人睇就得」

YouTube旅行片淨係講技術就死得啦
拍片要多人睇搵到錢淨係技術就得咁個個攝影師轉哂做youtuber啦

咁以後講youtuber收入可以簡單啲講
睇個view數都值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞