原來Ming仔搵咁多!

825 回覆
40 Like 99 Dislike
大丁都叫識多國語言
咬字清晰 本身個人就係叻
相信做其他嘢都揾到食
( 無追開 唔睇打機片 )

但笑波子真係純鳩下鳩下就咁多人睇
25萬唔出奇啦,廣告商大把錢,你覺得多,d公司當零頭咋

當零頭就唔會解合約啦

當零頭就唔會解合約啦

我講廣告商

咁你又講廣告商做乜撚呀
銀行馬會夠大把錢啦
關呢個po咩事
on99 9唔撚塔8

當零頭就唔會解合約啦

我講廣告商

咁都要有JOB接先得架

當零頭就唔會解合約啦

我講廣告商

咁你又講廣告商做乜撚呀
銀行馬會夠大把錢啦
關呢個po咩事
on99 9唔撚塔8

小朋友唔明就出番去啦
沖出黎柒
其實間經理人公司解約,唔代表Ming仔係廣告商個價唔值25萬,而係廣告商畀最盡係6位數,經理人公司畀完Ming仔,會無肉食

當零頭就唔會解合約啦

我講廣告商

咁你又講廣告商做乜撚呀
銀行馬會夠大把錢啦
關呢個po咩事
on99 9唔撚塔8

小朋友唔明就出番去啦
沖出黎柒

原來佢間公司係幫人拍廣告
我以為拍電影
柒左sor
解除左合約都搵到5萬一個月
我搵返個喼喇!開箱!
唔見左個喼搵返,影下入面d底衫褲
都可以拍一條片
高質

紅左既拍自己訓覺痾屎都大把人睇啦

咁多人憎youtuber有原因

得返d小學雞鐘意
大j呢d垃圾更加唔洗講
拍d生活野打下機就十幾萬view
錢真係易搵

咁易你唔去搵

5萬蚊,如果無租studio,自己one man band就得...

5萬蚊,如果無租studio,自己one man band就得...

原本有一個做剪片 所以咪炒曬D伙記
話高質果班人講下高質係邊啦不如

兩登就係咁,的確市面係低質横行。
但自己又唔捧啲高質出嚟鬥過,
又或者小小事就批鬥人,邊個仲敢靠佢哋生存?
睇到啲人話值唔值就知思想未成熟 值唔值一個價唔係淨係用技術黎評論
其實ming 仔拍片認真而且高質
只係唯一考慮係25萬會唔會有啲大個數目

但啲契弟睇又未睇 一見25萬就眼紅話
唔識佢、廢材拍片、呀豬呀狗都做youtuber

唔講唔知以為係fb留言入面班廢老講嘢
新聞都有報 清一色廢老式留言

呢啲說話算好架喇
一陣CC台鍵國憤青認真起黎就會批鬥 去乜旅行呀 港豬先睇

其實6位數真係頂爛市
佢之前有條片仲話咩無錢都可以去旅行
話自己都冇咩錢
去旅行好過返工
屌 明明搵咁多
見佢成日搭的士都知咩料

日日搭的士就叫有錢
其實你知唔知大把人一日渣車計計埋埋至少百幾二百
好多咩 只不過你日日搭巴士港鐵十幾廿蚊 都叫曬救命話貴先覺得的士誇張姐

其實6位數真係頂爛市

頂爛市都講得出

真係乜柒打手都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞