美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Disney 18條頻道,HK/SEA,今年十月一日,熄燈
https://lih.kg/2508228

有FOX
我係咪以後冇得喺now tv睇9-11 ??

Betty: Season 2 Official Teaser | HBO
premieres in June
https://www.youtube.com/watch?v=8_e-qFKgrcs
呢套都好似唔錯
Hacks | Official Trailer | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=wE51pzVpwBg

‘GOSSIP GIRL’ reboot premieres on HBO Max in July

the knick多謝提議 會加返
但hoc prison break呢啲爛左尾
disney+ coming
啱呀
禮拜六 5月1回水
好想今日禮拜5
好似真係特登早左幾粒鐘放出街
hbo max好多劇
係我錯覺定真?
兩個bb想睇佢地合照
可能因為平時hbo啲劇都變哂掛名max錯覺
不過水準都係同正宗HBO爭幾皮
max出品就預打個折
indigo是咪變左爆炸頭
好似係
今季應該會參加下比賽掛
同netflix鬥爛
另一個黑妹唔記得咩名
上面藍色衫 之前佢係爆炸頭
我屌兩個調轉左髮型
camille變左頭巾look 娘咗

完全冇印象佢地會參加比賽
呢期hbo本身質素都屎咗
由2021開始
比賽係我鳩up
諗住呢啲運動題材嘅野點都會有場比賽睇
希望只係因為武肺難拍咗所以質素下降
可能有d battle睇下都唔奇
佢地應該都係周圍9 hea下 / 同人嘈下交
trailer好似有新仔出場
honeybear同個女仔 ....感情線
同埋好記得s1尾camille好似話同indigo一齊住
冰河期冇貨等succession救2021
Fox sports都冇埋
即係fox果d會直接入埋Disney+ ??
HBO 有handmaid啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞