美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
呢度睇到好hurt
好彩June最尾都say sorry
雖然我都成日驚Janine會唔知痴咩線闖禍
但係戰友就得得返一個炸
開頭真係覺得june成日累死人
但其實每個犧牲嘅人都係自主地反抗
Nick演技好差呀
由第一季到第四季個角色都係一模一樣
見到有篇文仲話佢今季戲份會更重
reddit話Serena坐監都咁多靚衫著笑死
rita最尾食壽司睇到想喊
終於自由啦
仆街Waterford以為自己對人好好
一句we are not friends收佢皮
Rita知道Serena想繼續利用幫佢自己脫罪果刻先真正擺脫咗舊身份,決定唔再被人當物品咁用
叫佢哋含睇到好odd 劇本可以再寫好啲囉
又可能係個演員唔夠霸氣睇落好怪
nick邊有咁醒
肯定係lawrence安排Hanna啦

Serena有咗個仔似乎更加想撇甩Waterford
其實大家都有覺悟會犧牲自己
lily james個look真心痴線hulu呢套幾時有得睇
https://twitter.com/TheFilmUpdates/status/1390798880070045700
但依家唔係會反而令june更加想救banana?
Serena呢條8婆唔可以比佢幸福
做咩事宜家搞到佢好似好happy咁
條友仲要話 我冇迫你架
希望rita強勢返
好想睇佢當面屌serena
serena好食好住安胎
政府個男人仲好似有啲冧佢
劇本寫到佢成日懶係次次出場都係唔出聲身不由己
有啲捱左好耐果班
死左做烈士反而解脫
但好似alma janine呢堆睇左咁耐
真係好想睇到佢地happy end幸福
心痛janine善良又好鬼命苦
見到june仲要搞到佢難堪真係頂唔緊
如果最尾june為左保護janine而死 ....
對住serena仲係有個主僕心態
希望佢快d抬頭從新做人
所以我好鐘意睇emily好堅強未輸過
想睇多啲emily劇情呀 雖然佢爆咗機咁既生活
banana 諗咗陣係邊個
想保住june條命姐,送佢走去生育營都有排返唔黎救banana啦

btw 去Chicago呢個設定正過寫生育營好多

憎唔落Serena 好靚
仲以為會話講笑炸
估佢之後應該好少出場
Hunterdaya
補多句: zen係hunter屋企
The nevers 05已出
睇左開頭 屌左出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞