美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
又到禮拜4
hackshandmaid
hacks我睇左一集啦30分鐘一集,短短地好快追完咁。

handmaid睇左預告 今集幾刺激咁
Hacks睇完一集又想睇新一集睇完個人好c服
handmaid今集好似好精彩june姐強勢回歸屌到某人喊
Hacks睇到第四集
Ava終於開始同佢腦細有兩咀
返工包食包住
唔係包食包住咁簡單
係有Rolls Royce 同private jet接送
第一集揸架rolls去追avacls
泥緊嗰幾集仲誇張
睇完Cruella, 我覺得好睇到cls 又多靚衫睇 d結局幾意想不到
同Maleficent 比,佢好睇過Maleficent 勁多劇情勁緊湊同冇悶位 Call me cruella 首歌好正
岩岩睇左第一集mare of easttown, 少少悶,好多角色好亂

之後會唔會好睇d
我都覺 我睇到4棄棄地 飛住黎睇
未睇都搞到期待咗係咪真係有啲似devil wears prada
emma stone做痴線婆應該唔錯
未睇今集主要想睇佢清算waterford&閪女人
聽聞今集係睇moss發火
希望nick可以犧牲
覺唔覺其實今季啲劇情表面上好似進左一大步
但其實成季重點黎講根本冇推進過幾多幾拖下
唔係話唔好睇 但就咁又比佢拖走左一季
好想表面上服侍佢
實際上等佢揸厭左依家部rolls royce就送一部比我
本身好鐘意Disney, 佢一將villain 寫實電影化我就好有興趣 佢d情節鋪排令我有d驚喜
佢呢個universe 入面個cruella 其實唔算係真癲婆,只係行為上好出位,某程度上係為左報仇
但disney平時呢類戲太大路/合家歡
希望呢套有得突破下
見個班底係 i tonya導演 / the favourite writer有份寫 / soundtrack係succession composer

好似話佢同emma thompson鬥得幾精彩
https://youtu.be/ON2_e1HB1JM
首theme song都好正

呢套唔合家歡,細路一定唔岩睇先,係比大人睇ge戲黎 再者不良意識(犯罪)都好重下

雙emma鬥得真係好精彩呢個係真
初頭話有呢套戲果陣仲100%以為會係爛片
竟然係咁!我反而覺得今集好intense
June姐啲戲好到

今集好快過 44分鐘好似睇June姐solo
同感以為係好爛同個story以為係寫斑點狗
笑死 重點唔係狗到 但入面d狗好得意雖然大部分scenes明顯見到d狗仔係CGI出黎
我見啲人話如果套戲有影佢殺狗會仲好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞