美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
成套劇d男人都係垃圾咁制
冇哂戲份 唔講都唔記得哂
覺得佢地兩個講野成日有啲尷兩個又係sheshe
好想睇勇武emily屌鳩serena
究竟where is mayday基地
june姐幾時有兵帶

如果遲下上法庭serena輸埋
仔都冇得佢要
淪落到同handmaid一樣一生完就比人拎走個仔
個妝係濃咗啲
不過佢都真係靚
自然先最靚

冇錯個鎮盛產人渣
雖然啲劇情未係好有突破
但又好平穩咁令人想追落去
便服出街/屋企look gfable
咁就好笑啦 現眼報
頭先終於睇完
個老母好sad
依家發展落去最尾應該會搞到silence of the lambs臨尾clarice搵到buffalo bill咁
肥溫=clarice
Stephen King可唔可以創造一套冇伏嘅劇

Lisey's Story — Official Trailer | Apple TV+
premieres June 4 on Apple TV+
https://www.youtube.com/watch?v=BqcI0kk-Cts
今季GFE真係好垃圾
明明又話條友查案好勁先調過黎幫手查
但佢過到黎完全同普通新手冇分別想點
drew老母宜家睇個樣都唔改變得幾多
仲要以前咁仆街個仔唔痴佢都唔覺得佢可憐

不過學上面肥騰絲話齋 又真係有兩個犯都唔奇
其實神父會唔會分分鐘冇殺過人 淨係同個女仔有路可能有第3個犯
同埋綁架條友淨係捉人又冇殺左班女仔
仲未睇ep3垃圾係咪因為sex scene
FBI幾好睇
仲未開始睇Swat Season 4
其中一個原因 同埋d劇情好悶 越拍越差
冇可能去返S1個level
今日有hack但hbo go都係冇

今集handmaid
btw commander lawerence 副眼鏡成日都咁乾淨,一粒塵都冇
Prodigal Son最尾好睇。。。
可惜cancel左
肥溫呢套好高質
佢內心戲今次carry得幾好
今日有love death robot新一個season
今晚睇埋handmaid就開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞