美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
睇HBO d劇,多數都高質
可以睇下樓主成日推既the leftover 無乜人講既神劇
同埋my favorite Succession 苦等梗season3

Fleabag睇得好爽,睇完可以討論下
依到好多PWB fans
Hacks係咪hbo go無
唔係好想bt
呢兩套用prime都有得睇
the americans近代神枱劇開黎睇一定唔會後悔
fleabag又係神級
全部都係高質劇等緊你
係冇得hbo max
冇辦法底下都係要dl黎睇
HBO go, peacock都好多好野
本身我已經有netflix, prime, bbc iplayer
邊睇到咁多
有咩 HK個prime我搵唔到
係咪要開vpn

我想開the americans,之前好似fox+有,不過個陣唔知道係正嘢無開到
姐係要焗住bt 都唔明一d hbo max hbo go又會有 一d又會無 有冇得投訴

btw 你有冇棄到gfe
CBS套FBI開多條線
FBI : International
真係要即刻DL黎睇
嘩屌啱啱睇完ep6直頭係神回
深夜開住冷氣都笑到我出哂汗

可以send email 但應該都係例牌reply
睇左兩三集停咗
好喇,等陣down
hbo max d劇出得好快,成日做完先知

GFE好似真係俾你up中左 Al叫雞,玩到好科幻
又好似係可能我頭先未login所以見到有
揀最高質果堆黎睇is ok中游level果啲skip
宜家dl應該dl十世,無種
覺得呢套係hbo max暫時最top既劇
gfe有冇好睇返?
其實因為有部份係因為冇中字所以的唔起心肝睇英文屎有時唔識字
見到每季都仲有十幾廿粒seed如果係我會搏一搏照dl睇下咩環境
好好睇果啲睇完通常都會儲住收藏
你強推到咁 真係要dl

gfe都係唔知做乜咁,無乜mood睇 dl左幾集未睇
中字我見有網出到ep3
電腦無咁多位

The Americans咁多集 幾多GB
點解唔直接睇字幕組出個d算?
熟肉好低清 我接受唔到
GFE我係dl 4K版 追求最完美既視覺享受
點知今季
你講個個熟肉 有冇link
Fleabag女主套Killing Eve都好似幾勁
你一定係新黎㗎啦 呢套係由呢度大家共同既老婆主演㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞