美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
有殺狗scene實比人屌到上天花板 想話,入面有隻芝娃娃超得意

Btw, 話戲入面d真狗本身係浪浪黎,跟住送左去受訓 拍完套戲之後就送晒比有心人領養
emily有冇出返黎
咁又係好多大人接受唔到
咁好今晚睇J埋啲狗
有呀仲有驚喜俾大家

好期待睇返june同rita emily佢地相認
仲有冇巴絲打睇過

諗緊睇唔睇多集定算
呢度好多巴絲都睇過
其實我自己覺得幾好睇 後面睇肥溫演技搭夠
岩岩睇完 見到有人帶小朋友 實悶到佢地抽根
成套戲好流暢 冇咩悶場 唔覺唔覺過左兩個鐘
服裝音樂攝影
帶小朋友入場真係on9
我都睇完
隻芝娃娃真係MVP全套戲最cute

Gossip Girl | Official Teaser | HBO Max
July 8 only on HBOMax
https://www.youtube.com/watch?v=AwHGSIDfrk4

新手想問amazon prime有冇咩推介
睇果時見到Nandor,笑左
同埋百貨公司經理係fleabag個哨牙佬

原來現實哨牙佬個家姐係wwdits nadja
Hi c0 fleabag, the boys
喂fleabag不嬲想, 原來prime
the boys唔開了
近排用緊prime睇bob's burger

我地就來會好得閒, 可以成日睇劇了
Fleabag高質呀必睇
prime其實無乜野睇,join完先發覺
如果動畫既話invincible都好多人話正

唉不要再說了,我想睇到七月
咦但原來Fleabag BBC, 咁又用得BBC iplayer
前排Prime睇咗undone, 因為我極迷bojack, 但之後就無點用過, 真係無咩野睇咁(計劇), 所以先上來問

今年如果有冠, 直程要拍套新docu叫The First Dance
睇多三場左右, 又一年又咗十一年
樓上講hack我都想開下
差唔多睇哂Mike Schur所有野
雖然佢淨做Executive producers應該對個故無咩影響
雖然唔係prime自家劇
但可以睇the americans / mr robot
the americans完全係神劇
hacks好睇呀
呢期必睇
睇緊ep6好正
mr robot無咩趣
the americans聽都無聽過
呢個我留意下
清埋fleabag同可能開hack先
睇到呢個關係震驚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞