美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
好睇架做乜事個個畢哂業唔洗煲劇
黎緊cruella都話係devil wears prada
又唔記得哂上季講咩
好啦ccc見係你推介就睇下
而家得moe handmaid有得追下

cruella點寫到似
睇左兩集 套野好撚好笑
睇佢土豪生活
5皮美金買個pepper shaker
但幾毫子都要人找返
Amazon Prime有冇正野推介
睇過fleabag the boys s1
MOE 今集好睇
大路個twist都可能係咁
但如果係咁 又真係唔知個billy做乜鳩
erin比佢地兩兄弟都玩過
最尾兩個準備釣魚氣氛又咁緊張想互射咁樣
mare凳都未坐暖又單拖
flashback好心酸
比人打兩巴果度嚇到我彈一彈
個女條線有啲多餘
catastrophe
會睇到會心微笑又帶點warm同sad sad地咁
Ava渣到勁快穿煲 下一秒Deborah衝入舖笑咗
越睇越有清泉版devil wears prada feel又係刻薄之餘有啲惺惺相惜
開始了解老細內心 又比佢reject 但兩條友距離又慢慢拉近

ep3同4一樣keep到每個禮拜出兩集好正
多謝支持
尋日hbo出左套in treatment諗住望下
6月都好似有堆劇

cruella可能係未完全黑化哂之前
比個devil wears prada meryl streep type既角色食住
之後比佢激到成魔變cruella
會唔會係Billy以為自己殺左Erin
其實John後尾去左補刀

反而真係諗唔到Dylan想隱瞞乜
我睇得好開心
So far未睇到佢地惺惺相惜
Ava一開波就hea做搞到老細唔like佢

Agency公司個太子女又係好好笑
我都係咁上下諗法
2兄弟一定有份
John叫billy講出口話自己殺erin
有啲怪
同埋佢老婆話今次出軌同上次唔同,會唔會係伏筆
John仔應該知道啲嘢?
結論 3個都有份
之後睇睇下Deborah劇情會有啲感慨
Ava平時又真係抵屌 唔識睇氣氛做人Deborah就算mean對佢都唔會覺得Deborah好衰

個肥妹風流工
個經理人完全係幫佢打工咁樣 求佢做野
我都覺得似
只係DYLAN可能係比較間接造成咁解
錄左佢音
咁erin單野真相都幾變態新北市level
MOE我覺得好悶, 睇左4集, 我諗之後都係飛住黎睇
原來係mare老母
如果hbo go有就好啦
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞