美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我都以為睇錯劇
真撚狗
你老婆唔係Sandra咩?
我都以為係
想問有冇人有睇the nevers? 想請問值唔值得睇
Janine 幾時出現返
我都覺janine可能比gilead捉返
一係就死左 (但99%應該唔會off screen死咁on9)

今集handmaid歷史黎講都算轉捩點
一開成套星河戰隊咁
未睇哂
但其實mrs true(阿婆)係咪time travel左返舊年代?
應該係飲左d野自殺(?)定唔知咩,比外星人拎左佢個靈魂,然後將佢個靈魂送左去比本身浸死左ge amalia 到 (外星人原意係要協助佢地救世界,但另外一班咩撚野自由生命軍就係反佢地)心諗未來世界都末日仲打咩撚野仗….
唔知關唔關mrs true婆食左個溫室啲野事
所以死左先會脫離靈魂
佢地原本個年代咁先進,班外星人究竟帶佢time travel定平行世界

個劇本暴走到認真討論都覺得自己輸輸地
Cls劇情
痴線得黎但令人投入唔到
利申頭先睇完
正常人應該一早痴左線
唔想睇janine又比人調教但lydia對佢有情意結
好怕又返左佢度 比佢知june走左實激到嘔血
其實幾鐘意睇佢老公啲劇情多過nick

玩到佢以為自己係rambo
黎緊希望係佢上庭 整死waterford兩公婆
話時話 好想june姐落船果陣有emily同rita接佢船
OFFICIAL TRAILER #3: Rick and Morty Season 5 | adult swim
June 20
https://www.youtube.com/watch?v=_JqTvuVoI1A
V準備最後一次出動

Hacks呢度真係冇人睇?
每集睇完都覺得套野係高質清泉
仲其實幾有the devil wears prada味
就咁睇預告都覺似devil wears prada
睇落幾好笑嘅 但都冇的起心肝開
間屋要炸爛幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞