美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
如果連R&M都冇埋 ..
呢排netflix有冇咩值得睇嘅新野上架
定都係咁
我尋晚都係睇左handmaid
睇埋loki先睇hacks大結局!
新gossip girl齊哂黑人 trans bi
合符標準
handmaid我都未睇
loki同wanda一樣 冇睇開但又會開黎望下
Monsters At Work | Official Trailer | Disney+
https://www.youtube.com/watch?v=hbyxWRjbwyE
Betty S2
Loki正呀! 埋左好多伏線
一見到教堂個幕指著彩繪玻璃個下我就好激動但我見人講loki套野Mephisto唔會出場,我諗係留比dr strange multiverse 先會出
Must watch
sweet tooth
冇睇marvel
照睇wandavision / loki here
睇人講話原來轉左製作公司
唔怪得知啲畫面冇咁高質
班新角色好似麻麻地cute
有冇感想係咪兒童向
咁搞法we are lady parts永遠都開唔到
we are lady parts應該係最好睇果套
應該會睇埋hacks handmaid loki 之後先開
lady parts正到唔捨得睇咁快廢事睇哂
lady parts>hacks>handmaid>其他
今日做啦
啱啱睇左hack ep9
我尋日down哂
見半個鐘一集 應該好快睇完
betty s2好多好評應該會好睇過s1
hacks finale睇反應好似好正見啲人話睇到喊
套野節奏好快好緊湊
我都其實未睇哂 睇左半季太快會睇完
今集handmaid好睇
Esther

開始拍killing eve s4啦 有冇人有睇開?
梗係有呢度曾經係KE討論區咁滯

偷拍咁耐終於見到cast出現
等睇影到V bb好期待
fanart快手到
https://twitter.com/dk_srrybb/status/1403520630402727937
之前淨係係Youtube睇過d 精華片段未的起心肝補番
Hunterdaya with fan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞