美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
the handmaid's tale終於追到live啦!!
dummy
今日又有新一集
hbo go應該聽日先有(?)
睇埋EP2仲未有人整中字
有時啲對白搞到學術台咁load唔切

分分鐘出一集
之後都唔會出場睇trailer見到好多其他男人
開左gfe未
THT今季開局好失望
首先係最期待嘅荷里活童星
呢個角色靠口講自己被好多人女女女
但完全投入唔到
就算因為佢未成年唔拍得俾侵犯嘅過程
都可以拍下佢點樣憎恨班男人
例如有本簿寫底姦佢嘅人名同次數
再同June講要呢班人不得好死
咁樣都易啲令人同理佢
開頭睇成日覺得佢係講大話
睇完tht之後先發現gfe已出
已經極速睇埋the nevers
仲有睇咗少少MoE
見到討論post都幾多人陰謀論話佢講大話
但應該係劇本問題
我都覺得bug bug地 間屋好似佢話哂事幾power咁 班guard又幫佢殺人都制
都講到佢成日比人女女女 但唯有係當佢講緊以前 / 佢老公未痴呆前

本身仲期待佢同june有咩火花
但咁快就收皮
變左學術討論呀今季
moe睇怕都係
簡直嘥咗個演員
btw見到佢食煙嚇親
都幾搶鏡既 佢大個左都冇乜走樣
但心諗唔係掛得咁少戲份
原來之後仲會出場
見到reddit個post講仲有少少劇透
點會剩係叫一次,一定會翻兜講到Iris咁正

個d學術野唔係重點 睇唔明就算數
大個都靚 係有霸氣嘅樣
覺得佢會生得好高
之後出場唔好再咁膠

除咗佢個角色寫得麻麻 呢三集仲好多劇情漏洞 見你哋上面都講咗

最估唔到Serena突然有咗 神蹟呀
同埋最尾成班戰友死淨兩個
https://youtu.be/mNyLzc3MU_E

估唔到Loki會改做星期三播
佢句Wednesdays are the new Fridays真係好正
下個禮拜一黎又出幾套劇
hacks
love death robots s2
underground railroad
halston
underground railroad應該係最好評
halston又係Ryan murthy
Hacks係咩台懶得google

仲有apple tv套mythic quest又係黑馬
MOE同THT最新嗰集都未睇
handmaid我都未睇好充實
仲有小魔女doremi劇場版出左未睇
個個讚到上天年度神劇咁樣
halston好似得5集 觀望下先
hacks係hbo max 又係多好評

mythic quest未睇過
其實講咩
anya
仲有之前失蹤個女仔
佢唔笑仲靚女
覺得今季頭呢幾集明顯仲開始少左以前果種嚴肅緊張感
可能就係因為漏洞唔make sense 認真就輸了既感覺

Serena冇啦啦有左真係都唔知係咪因為現實真人有左先咁寫
還我Alma
果啲野似主線
講講下變左black mirror
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞