美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我見起碼請左2個脫衣舞女
唔知係咪for新角色條線呢
Broadchurch & 女版TD

套劇個導演
Director
The Leftovers (TV Series) (3 episodes)
- The Most Powerful Man in the World (and His Identical Twin Brother) (2017)
- International Assassin (2015)
- Lens (2015)

唔怪之EP01個尾有啲似曾相識

又有得估兇手喇
個樣做乜9
The Nevers啲口音聽到我...
人名又亂,睇完兩集連Jodie叫咩名都唔記得
睇到宜家淨係知一個名
mrs true

淡淡既sad感覺
勁鐘意lens果集

..一定唔會中
佢老豆
一樣嘅喂
叫Penance
我仲記得hugo同maladie
一樣,仲要佢同癲婆以前又有另一個名
三集都好深刻
原來佢拍哂咁多集MoE

老豆、ex、教授,仲有冇?
你很厲害

真係太多人同人名
想問下有冇人知佢叫咩/呢套劇係叫咩名

睇完呢個推測,去左Rewatch第一集最尾外星飛船播種個到,頂 又真係幾似True本身已經淹死左,但同Massen個孫女個身體調換左所以翻生
癲婆以前叫Sarah 佢叫mrs true做Molly應該係因為mrs true全名叫Amalia True,Molly係Amalia嘅nickname黎
老豆太可疑所以應該唔會係
教授當時應該同Mare扑緊野? 有不在場證據
但係mrs true好成人唔似細路 不過佢第一集話this is not my face真係好可疑
我覺痴線婆同mrs true應該係識於微時,大個咗冇即時認得對方 並唔係痴線婆知道啲咩秘密
今晚都rewatch下先
唔知係咪轉移身體個陣佢同時存有amalia true ge記憶,所以
會唔會諗得有啲多
希望係
爆衫
喺YouTube睇handmaid s4 trailer見到有人話呢套劇係佢阿媽最鍾意之一,佢一直等新season,但因為武肺走咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞