美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
sis 呢套真係要睇
睇完會好鐘意villanelle呢個角色同jodie
睇完S1會秒變痴線婆fans
唔知佢地拍到第幾集呢
睇咗loki ep1原來佢平時咁慘慘豬
Betty S2E1出咗終於
KE同Fleabag兩套一定要睇
本身loki都係好慘下
所以要做啲嘢去吸引人地注意

We are lady parts真係好睇!
今日睇哂淨底兩集

Betty新一季幾好,幾條線都開得幾好下
loki暫時ep1幾得意

lady parts堆歌啲歌詞好撚好笑ep1一聽佢地唱笑到gapgap聲
睇得好爽 一開就會吸引到睇埋落去
最鐘意個鼓手好撚搞笑

casual look又型又幾靚女

(但其實個個角色都好得人鐘意)
Betty今季一開始啲劇情豐富到
kirt條線溝女之神
indigo GFE線
camille明星線
honey bear 3p線
janay新仔線
同埋betty見到佢地covid ing好有親切感
indigosupermarket果度

Cls
hunter好正
mare of easttown好悶

頂唔順d節奏好慢
My wife
Handmaid新一集又loop返Hannah
好彩Waterford嗰邊都叫有D新進展
最尾june姐
ester變june 2.0新主角
june同佢老公好似淡淡地
我都覺得佢鐘意nick多啲
waterford兩公婆宜家先識驚唔好放過呢兩條人渣呀

原來咁容易就同lawrence傾到電話
好耐冇上嚟
趁呢幾日假一次過睇完MOE
結局俾佢twist左幾次

另外搭單問下The Nevers S1係咪完左架啦 定係又會分pt 1 pt 2咁上?
雖然好似愈睇愈唔掂咁 但開左個頭都想知個尾點
lady parts同hacks都睇左兩集係幾好笑
但係咪冇網做中字? 好懶想睇中字

未完仲有part 2
不過未講幾時播
佢兩個好似都幾經常俾fans捕獲係一齊
好期待v嘅on set相
兩套一路睇落去只會越黎越好睇
lady parts就咁google見到得一集線上中字
hacks呢度有4集中字

兩套都冇外掛中字

我都好懶 但因為睇死都冇人整中字 廢事等到2046
好野趁熱睇所以照睇
結果都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞