美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
肯定係咁

今朝睇到,希望係真啦
Maude bb
lexi bb
老老實實覺得佢係套劇top3 好J之一
呢套劇都算係拍得耐果堆 ..
呢排好多劇都開緊工
下年應該超多劇一齊上
佢太多props同佈境要搞,跟住又要個個角色design唔同妝容同配衫,所以耐都正常
Yep
Lexi係唯一清泉 希望Sam哥係S2唔好寫到lexi個角色暴走
S1又係好似拍左好耐
兩年先一季
希望唔好特登寫啲黑暗劇情佢
Lexi係清泉常識人地位好重要
靜左好多
幾時放監出黎死咗咁耐依家先講
以前班活躍會員潛哂水
咁耐都爆唔到post
topic同第1頁堆圖都out哂
今日蘋果新聞先講
應該得我先睇D冇人睇嘅劇
S.W.A.T , FBI , 9-11系列
Fox同CBS D劇幾好睇
口味問題
但客觀睇 其他台係會高質啲
但真係之前已經死左一段時間
不過好似整緊新網準備返生
鄰國唯一值得稱讚嘅地方
HBO/cinemax淨係有睇Strike Back同Chernobyl
The new trailer includes never-before-seen glimpses at highly anticipated Apple Original series “Foundation,” “Invasion,” “The Shrink Next Door,” “Schmigadoon!” and “Mr. Corman,” as well as upcoming Apple Original Film “CODA,” and sophomore seasons of “The Morning Show,” “Ted Lasso,” “See” and “Truth Be Told,” all set to premiere in 2021.
Foundation
睇少咗好多好野
差唔多冇一套有興趣是否悲哀
連ted lasso都冇其他人咁鐘意

‘Hacks’ Renewed For Season 2 At HBO Max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞