美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Btw我見d人講 搞到好想快d睇
可能要等part 2先會講真相
呢集moss拍
1899 | The new show by the creators of DARK - Jantje Friese & Baran Bo Odar | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=soj6bA35ABk
遲下又可以準備認人
係咪因為女主角問題一個nude scene都無 全部口述
覆錯上面係講GF Experience
exactly 本身仲期待女主角
宜家變晒口述
又玩d咁嘅野 Dark每出一季 都要重睇一次

個時睇dark要專登jot notes
呢個位真係勁鳩hea
又有關係圖了

又有黑人又有asian
正確埋
以前都好似係趁天黑人少啲先攬
今時今日 兩邊有人望到哂照咀
拉條nick去槍斃啦勾結叛國賊
S1果陣開定張人物關係圖睇
上面班人目測每個背後一大班家族backstory是常識吧
條女其實唔差會唔會睇到最尾佢其實係AI 呢啲劇情
未睇哂ep2
見到ulrich出場
失望到quote錯野
希望在明天 仲有機會露
拍得GFE冇理由咁著數佢照計乜都比人睇哂
想當年拍頭兩季班女心諗 咁大犧牲
HALSTON | Official Trailer | Netflix
May 14
https://www.youtube.com/watch?v=yCgdWHwEnrg

starring Ewan McGregor, is the untold story of the meteoric rise and fall of the first American celebrity fashion designer.
HALSTON is A Netflix Limited Series from Executive Producer, Ryan Murphy.
條女之前做the affair已經覺得幾靚
如果係AI 我會
原來係ulrinch 唔怪得咁熟口面 d英文講得幾好有accent
affair果陣好摟打
個主題都幾得意既會想睇下之後點發展
做雞做到佢咁學術型
好少聽佢講英文幾有新鮮感
phd去做雞
ulrinch做番癲佬會更加正,劇入面講到佢好有地位咁,唔知係咩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞