美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
唔係講笑今日又重睇多次ep6好撚好睇

事隔咁耐依家先開始整中字咁遲
人人又話整緊個新網hacks又唔見佢出中字
每季其實得12定13集 但有6季
不過一定要睇呀

GFE S1我都儲起左留返喺電腦
呢套又係點都要開黎睇下
明明raised by wolves flight attendant made for love果啲係hbo max
go都有啦
都唔知點解hacks會冇歧視呀婆
如果佢睇返KE播果期呢個post
就會見到一大堆痴線婆留言
樓主你係咪影視呢行
究竟點睇到咁多
最神奇係個時以為無人睇undone, 都見到你開post
第五集有驚喜
仲以為有感情線
唔係呀一般睇劇only
多數真係高質好睇果啲先睇揀黎睇
其實唔係睇好多
呢度當時其實都好多巴絲有睇undone
都覺得個男怪怪地 但估唔到最尾咁樣
快d睇ep6笑到pk 最尾又窩心
我都星期六追到最新嗰集
睇英字冇乜難度嘅

ava係巴士到俾人用嚟做例子幾好笑
最後又sell溫情
我都睇埋第6喇
Deborah同Ava一齊high大左
prank個nurse嗰度好正
蠟像館又係笑死咗仲諗住睇ava仆街
狼來了Perla同Deborah啲互動好撚好笑之後可唔可以再出場
臨尾個深情對話又好正
呢套睇英字好易明
ava平時煩膠開 抵比人串講真佢好似冇乜太大貢獻
似跟班出氣袋多過writer
但呢兩集Deborah鍾意Ava多咗
佢個女又俾佢無視左
覺得真係有啲devil wears prada嘅感覺
佢個女都好衰下
deborah比起devil算好人好多今集真情流露
今日MOE finale
個ACC係咩?
痴咗線唔記得睇handmaid
唔怪之得呢個禮拜過得咁耐
GFE S1真係最好睇 S2睇左一半 棄左
S3一樣咁差,仲乜撚都無得睇
@makingeuphoria <<呢個通常update得最新
@EuphoriaSource
@EuphoriaHBONews

Hunter fan account(if you’re interested):

@hschaferbrasil <<<呢個巴西Twitter update d hunter news好鬼快 ,好多時都係靠佢先搵到個sources

@schaferfiles <<呢個都ok, 條友好努力譯成英文增加大量曝光度
你都係超級die hard fans
thx!
自從睇完euphoria 就中晒毒咁
最近出左set 書我都訂左,等到貨

Btw, 我估香港冇咩人會好似我咁鐘意hunter 佢做左shiseido global ambassador之後,有時行街經過shiseido 都忍唔住停低影佢d廣告banner/電視雖然我係絲打但咁做真係好鬼老尷
想問下有咩方法知某d劇係咪成套完哂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞