美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
哦我記得喇Jean Smart果套
果套反而感覺好似一般

Mythic quest講打機 只知係its always sunshine班底
所以冇咩興趣
但有集特別篇講隔離幾出名
原本對June有威脅嘅人今季開頭都暫時冇威脅
上季個任務已經成功
所以唔會鄧June姐緊張

Serena真人又有咗? 佢好似拍S3果陣都係大肚?

Alma臨死不屈
成班係間房等俾人破門果時企起身手拖手睇到想喊呀
唔記得講the nevers新一集
上集開始崩壞之後今集繼續唔好睇
無謂野就進展得勁快 正經野例如角色嘅身份同目的就發展得慢
開始對啲角色wfc
june姐係唔會死架佢只會累死身邊既人janine睇路
係?! S3果時? 可能我記錯唔記得佢有左果陣係S3定S4

行得正企得正 比人捉都唔驚
Alma係最貼地既handmaid又串嘴搞笑
仲諗住今季可以睇多啲佢
又一個型男加入
希望係黑馬呢排都冇乜邊套好高質
原來係打機
淨係睇mrs true同jodie咋
之前比較少追live,事後一次過煲又要追舊post冇live傾咁正
呢幾個星期真係好充實
今日先有時間睇MOE咋
好忙
講起唔記得join Apple TV free一年
年尾買電腦
年頭買電話都冇join過
尋晚睇左handmaid tale新一集
睇左大半集 未睇哂i'm not a mushroom
june姐唔好hurt janine啦
一次過睇好似冇咁好睇之前連chur幾集
每次一集感覺上認真少少睇
搞到每個禮拜都好快過咁
happy friday
7月10,imdb tv有leverage:redemption
啱啱睇完有啲眼濕
janine
june姐都辛苦了麻煩好好地照顧janine
如果janine都死埋都唔知點撚算唔好比佢有事啊

反而Nick先最應該死
個角色都唔知有咩用
有flashback既角色so far好似未死過

nick見到佢就厭
仲有今季見到serena特別憎佢rita見到佢仲咁客氣
Rita仲未擺脫到做Martha嘅意識
你睇佢見到Waterford仲會叫sir
上台講嘢嗰段明顯就係未適應到而家自由嘅空氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞