美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

我睇fox 同nbc 個d 醫療/消防劇多

9-11 好睇呀
有冇睇埋9-11 Lone Star??
有集同正劇9-11 crossover左
未睇, 上網搵下先

lone star 男主角熟口熟面, 係唔係做過Code black

呢輪fox 新播套transplant, 講Toronto 醫院急症室,都幾好睇
預左有S2
追緊new amsterdam
the resident追唔追得過
the resident 好過new amsterdam

ar Max 有時傻傻地咁

The resident 男女主角好sweet

風靡全球並兩度拿下艾美獎「最佳動畫節目獎」的《瑞克和莫蒂》(Rick and Morty)全新第五季將在 6 月 21 日(一)獨家於 HBO GO 正式上線,觀眾也可以透過 HBO GO 欣賞第一季到第四季所有的精彩內容。

此外,第五季首播當天也被訂為「國際瑞克和莫蒂日」(#globalrickandmortyday),屆時將有一系列精彩絕倫的慶祝活動盛大展開,粉絲們可以透過 HBO Asia 與 Adult Swim 的社群平台,欣賞到許多《瑞克和莫蒂》幕後花絮與精采片段。

此外,自 6 月 14 日(一)起,《瑞克和莫蒂:家庭冒險》(Rick and Morty: Family Adventures)追劇專區也將於 HBO GO 獨家登場,讓觀眾們能一次追齊第一季到第四季的以家庭為主題的精彩內容,溫馨笑料一網打盡,觀眾們也可以透過 HBO GO 觀賞或重溫《瑞克和莫蒂》各單集內容。
https://www.dramaqueen.com.tw/news/20210609/001.html
但Lone star好多左膠野
同性戀,黑人,變性人

ok上次睇trailer都好似唔錯
Natacha Karam好撚正,
未睇, 上網搵下先

lone star 男主角熟口熟面, 係唔係做過Code black

呢輪fox 新播套transplant, 講Toronto 醫院急症室,都幾好睇
但Lone star好多左膠野
同性戀,黑人,變性人

ok上次睇trailer都好似唔錯

唔係黑人穆斯林先岩
開始睇S.W.A.T Season 4
頂你第一集就BLM示威

仲有,我尋日睇完9-11 Season 4了
雖然有睇過下 但唔算有追舊版
不過講真呢套都會睇下
有hehe線有冇sheshe線先
Sheshe的話,唔知果個索爆Trans同黑妹有冇感情線
係咪即係netflix全線delay唔知幾耐
定淨係Netflix us
單憑trailer 我覺得好唔掂
好似有個Bi
Netflix hk應該唔會有,第五季要hbo go先有
希望trans有sheshe線
黑妹同佢有d機

覺得成班得trans同金髮叫做靚少少
guilty pleasure唔係cw級數就睇下先
邊個係咪pink頭男
netflix果邊係咪會落架
yes 見佢嘴完男再嘴女

個feel好似elite
Friends Netflix無落 唔知依套會唔會
實拍啦!!
幾時先有Barry睇
未睇ep9 ep10 尋日唔得閒
今晚跑返去睇

聽人講8月先開始拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞