美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我諗佢應該覺得喺入面死都唔走係好難救走hanna?
不竟好難再組織咁大班人
不如離開搵國際幫手? 9up
今晚又有得睇
開頭會暴雷 今集有d位寫得太唔make senses…

但今集最尾係幾有驚喜ge
LOVE DEATH + ROBOTS VOLUME 2 | Official Red Band Trailer | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=AUaXtfAFva8
伏味濃

SOLOS - Trailer | Prime Video
https://www.youtube.com/watch?v=zbIAIE8BBHE

今朝早一起身見到jedClose up相好好笑為左佢下一個目標係買prada包包
短髮
所以trailer見到佢上庭
可能今季臨尾會變法庭戲
發生咩事未睇
好想快啲睇S2
好正 只係佢今次個妝誇張左d⋯真心唔識欣賞shiseido個d妝靚好多
Btw, 凹頭個下笑左
睇頭一分鐘已經好撚淫…. 幻想幻滅左
唔係掛好似emily咁
成日覺得emily同moira有啲曖昧咁
話時話已經唔記得emily係咪仲同老婆一齊緊定分開左
好嘔心
去chicago打仗先有新野睇下
送佢地去camp又會loop返S2S3啲虐待情節
不過去chicago打仗咁 驚janine條命仔不保

以前覺得佢可能仲有返啲良心發現掙扎
結果都係變返閪女人
希望佢個BB比人搶走 唔比佢養
未睇 不過睇上集已經幻滅晒
jodie同怕醜仔好明顯相愛
希望jodie當怕醜仔係姊妹
Chicago勁多野可以發展
想睇June帶隊反攻gilead

Serena不斷掙扎先好睇
仲一齊緊
唔覺moira同佢有瞹昧喎
Emily仲要時間處理創傷 所以仲未接受到去到加拿大呢個轉變
MoE新一集繼續好睇
Mare of Easttown好睇套劇令我諗起Netflix果套Lost Girls
每個禮拜最快開黎睇就係MOE
不過今集未睇哂啱啱趁lunch先睇左半集

btw呢幕笑撚咗
https://twitter.com/MovieManifesto/status/1391585884357627914

同埋估唔到呢套個subreddit討論post每集有成差唔多2k comment咁多
仲以為冇人睇tim
即刻追返post先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞