美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
今季Handmaid個人認為高質左好多
班critics今次冇介紹錯

Btw可能我冇留心
其實套劇有冇解釋過點解Nick升得咁快
痴線佢坐埋入Council
睇到elma死嗰下好傷心
雖然好似無咩著墨講佢 但幾鍾意佢呢個角色

尋晚睇最新嗰集Janine係咪炸死埋
之前Waterford叫佢上嘛
之後就撞正佢俾人調去Chicago
我估咁所以升得快
其實Nick極其量帶吓兵只係軍人一個
but anyway劇情都需要有D野畀佢做吓
但睇佢集集係度扮城府深睇到我出戲
happiest season 都上埋netflix
攬果度真係幾感動經歷左咁多野點可以就咁分開
moss果幕啲內心位演得好細緻
我都有諗過nick呢個問題
但佢套劇一開始已經係做緊eyes 上位渠道應該特別啲內部晉升
LDR S2係咪伏咗未睇
alma雖然冇咩劇情講佢
但覺得原祖handmaid最搶鏡其中一個係佢
走得太快

janine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!點解咁吊癮唔好有事呀
落車果個我一開始以為係nick 準備想反白眼心諗又要睇佢地肉麻重逢
好彩唔係佢
有冇人睇咗hacks出左頭兩集
真係堅好睇
果幕
仲有underground railroad睇下有幾神
咁靜
睇埋hacks ep2好睇呀
未得閒開
睇緊love death robot
S2睇左半季
啲動畫幾勁 靚過S1
但係D故事有好多都唔知佢想表達D乜

Elite S4 下個月上映之外,竟然有兩個short stories未有上映日期,我諗應該類似番外篇那種?
啱啱尋日先睇完handmaid
而家睇左幾集love death robot
估唔到仲有nadia睇, 如果有Carla番外就好
s4 guzman咁快飛起咗nadia去搞三角戀 ander omar好地地又再加條仔三角係咪技窮
如果係Carla x Samuel 拍番外就不了
呢套野來來去去都係殺人三角戀
例如呢
覺得今季少左集數同有時每集太短/太趕
想睇耐啲後續 但已經完左唔夠喉
LDR眨下眼就睇得完
hacks要睇雖然冇人整中字
underground railroad睇左兩集係拍得好靚但好撚慘
唔係個個頂得順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞