美劇集中討論區(52) Nevers | Mare of Easttown | Handmaid S4 | GFE S3

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我睇完Hacks喇

最尾嗰集仲以為真係咁sad
好在Deborah肯行出一步
氹返Ava返黎
有笑有淚呀今集

X2幾時先曝光
希望最後呢季佢著啲衫會靚啲

the nevers係咪冇咩人睇就咁google search佢都冇咩消息睇到
我仲爭finale未睇my body is not ready
omg ep9最尾果段
嚴重似情侶講分手~~~

lori完全同崩潰冇分別冇自殺都算好野

收視好似ok
但因為個creator單野搞到外國冇乜人想理套劇咁
不過老老實實都唔算話好好睇 都係60分左右
咁快開定
一齊睇zola
S.W.A.T Season 4第7集好似同9-11 Season 4最後嗰集有啲關係
係Sniper對消防員開槍
原來冇關係但都係呢個題材
HUNTER!!!
仲有十幾個comment差唔多啦
想睇zola
條腰同條腿真係
Hacks finale真係睇到哭能咗
好似現實jean smart拍呢集之前咁啱死左老公
我都睇完 真係高質小品
有劇情得嚟啲jokes又好笑
由原本兩個互相睇唔順眼 到最尾互相救贖(仲要同場加映睇完carol以為自己沉船嘅情節)
Ava次次high大左都亂咁sd野出去前面搵個蠟像解鎖呢招真係好醒email單野睇下s2點拆

Btw面盲人士睇到一半先認到Deborah係Mare呀媽
偽jodie冇sheshe再減10分
佢地嗌交嗰度睇到心都up埋
但最尾deborah追翻ava叫佢一齊tour又好窩心
有啲ship佢地兩個
but not in a romantic way
睇完好窩心
係愛呀佢地個友情線
ava今次仆街 蠟像都救唔到
但deborah今次應該唔會好似上次咁既反應
S2可能deborah冇嬲佢 但ava呢單野將會搞到deborah人氣跌落谷底etc

係呀
仲要佢個叫DJ 聽到心諗DL呢個名咁熟 ...又係mare度出現過
true敗筆
佢地鬧交真係由其是deborah份人變左咁多
咁比心機rehearsal
睇住佢覺得ava唔揀佢 即刻show都唔做

好正呀佢地兩個啲互動睇完搞到好鐘意佢地
上司下屬mix知己另一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞