有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
開圖放粒offering可以開隨機一個trial
lab enchant 5揀1
唔係講緊用offer開trial?
我出MASTER個陣停左, 捉POKEMON 果季番黎玩,可能玩過覺得唔難上手,但係真正自己整的BUILD 唔算多,多數都係睇人技能樹自己改
同外掛共舞都頂得順
原來連登都有人開poe post以為香港少人玩
1ex:400c 新手慘遭欺壓
台服對休閒玩家好唔友善
mathil跟本casual player黎
d build唔貴
每日玩幾粒鐘,跟住就去抱石同跑步做尖,work life balance
zizaran 日日飲汽水唔訓覺
季季幾廿個BUILD全部打哂END GAME,唔賣裝都KEEP 住幾十上百EX 都casual
咁可能玩點燃弓算
好似幾勁
佢講過純粹係因為呢份係佢既工所以先玩咁多個build,但每日都只係玩幾粒鐘
頭一個禮拜姐
ziz做起左都無以前咁癲
至少要三個版本先會識點玩, 佢天賦同裝備有太多,真係要好長時間先識曬, 不過有十幾個核心技能可以用,你可以用呢啲技能嘅名上youtube睇下有冇build直接抄
我都亂玩狗屎build exilence都有幾萬c
個心態都係跟佢 you earn currency by playing the game
愈早走愈着數喎 之前都留係台服到 因為課咗 但係一狠心轉左國際服之後 完全冇後悔過
事實上係,而家keep住玩,打下王,打下打下,點都賺到錢,而家d裝又唔貴
每次佢死就恥笑佢poe university
咩30日500個鐘challenge,擺自己健康較飛
外掛官方都隻眼開隻眼閉啦 最頂唔順係個伺服器 十年如一日咁廢
7,8 年前 搵錢就真係辛苦

而家多左咁多內容 打下呢個又係錢

打下果個又係錢

其實都ok
咪就係講緊唔封搞到成個生態亂哂囉,爆Ser都係因為太多外掛chur住哂炸
點解?物價穩定d ?
價廉物美
貨源充足
有無召喚撚係到?拓荒真係好撚勁
國際服倉特價最多幾多%?要等下特價先轉了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞