有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
係,基本上而家係要你解哂啲atlas progress同passive先刷得爽
ice spear 個DPS 玩到好後期會大過ice nova
但ice spear 點解會造價貴/ 同埋點解要有錢先玩得爽

最主要係因為 你招技又要轉Q 先會有穿透效果
冰劍又要瓦 有+1 投射物 (最好有埋穿透傷)
然後你會因為玩 貴族/藥俠 關係 你會有藥劑效果 +好多支 投射物

所以你冇錢我都會鍵意你玩 ice nova , 同埋有錢先慢慢UPGRADE上去

我今季個貴族MOM ice spear
(但未玩到極致...你睇ninja頭果班就真係最極致)
打A9 sirus https://www.youtube.com/watch?v=S-dDmiwE3tE&ab_channel=CalvinWong
岩岩買完awakened coc 整到52%cdr 但係發現好難推攻速上去 諗緊轉唔轉其他職玩coc
你唔玩雙持冰劍既話, 的確係幾難
谷3檔 攻速COC
除非你要有好多攻速%之類既裝備/效果加持
,EG 珠寶/流順風/綠球 /猛攻 之類
但玩雙持就好易有3檔
其實A8A9有咩分啦別?
想回鍋 大家係玩台伏定國際服?
同問 新手想試玩 大家玩邊個服多?
一定係國際服,台服物價太高
隻王多D血
國際服,
不過而家都已經季尾
我諗走佐好多人,
不過你都可以一樣入來玩下, 適應下先既
死火.... 點解我玩幾分鐘就會Lag爆...
見到Memory會用爆...
頭幾分鐘玩仲好順
(Win10)
1個月已經無人玩
Nerf完harvest 好無目標玩
諗緊轉追獵定貴族好
入左地圖 要等佢半分鐘左右先lag完變番正常LOL 點解會咁
大家國際服用咩賺錢
早排賣愛斯林
最近發現太多人賣開始賤價同埋好耐先賣得出
一個月差唔多啦,岩岩先開左第3隻角,玩self chill zerker玩左兩日就想棄league了
咩都賺錢架啦,大路既都係atoll ritual+harvest,canyon harbinger執碎銀+aisling,shipyard heist+blight,dunes legion farm,tropical island incursion,
個人就最中意shipyard heist + blight, contract+blueprint+blighted map,賣定自己打都好肥,又低投資又唔使執碎銀回報又穩定高,又唔使玩偵探版
我一開始係atoll ritual+harvest但係2樣野都好唔穏定咁賺
之後就轉左canyon farm harbinger + Jun
想問revealed blueprint 同 unrevealed個價差得遠唔遠
blight我自己印象無試過有好野跌
買全revraled番黎打唔抵,unusual gem咁計啦,我通常就解大區用Gianna,開箱note普通唔用discount,咁計blueprint+maker cost大約係100c玩一次,收入係穩定定好高,啲裝個啲自己睇cheetsheet啦都好易洗
blighted map bulk sell 40c一張啲人搶住要
有時好彩既一場shipyard都跌兩三張
新手一問
玩國際服有冇繁中
從來未玩過
未玩過就用英文岩架啦
用完中文番唔到轉頭架
買全解純粹係省時間唔打contract專注係grand heist抽大獎,不過contract本身都好肥,lockpick,perception,deception, demolition,counter,大量fossil,白粉,甲蟲之類,打完contract又回到大量blight scarabs,fragment,sextent番去刷shipyard,,得閒再bulk sell,無限loop
驚睇英文睇完唔識玩
認下公仔先啲英文唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞