有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
通常HEA 玩一兩個星期先打到END GAME BOSS 到時大把幾C裝已經開到個頭
似樣嘅都係scion - glad + raider/necro/pf, elementalist, trickster
唔好提啦,我想整個暴擊球頭,藍裝洗一條詞only冇花園,搵定warlord基底同item lv,
洗左幾千粒改做慢慢洗左成日,唔出就唔出
個fd不停洗得出d三詞星團,又百粒連結內出六連,五瓦手套咁
真係冇心機玩落去
建議睇開啲
人地跌咩其實唔應該影響你
最緊要就係頭一兩個星期。。。。
條友仔次次出好野又唔肯講,
次次我終於整到同佢講,先知佢上個禮拜已經發左達,
每次都係遲過佢,好撚難受,
話你唔夠努力,我頂,我通宵去刷,佢一早訓左,我用d素材要成倍先出,佢點幾粒就出
冇天理啊,正垃圾game
岩岩發現有個免咒頭 好似都屌得過
harvest 只係俾班實際冇乜game knowledge嘅廢柴
打機打到返工咁係咁刷haewark圖, 賣craft, 儲到幾百ex之後買哂堆裝返嚟
再刷堆無聊100%delirious 自high覺得自己係top end player
有harvest, 佢一定係最好嘅crafting mechanic = > demand大=> 做隻game嘅其他content冇意思
玩咩build都會覺得只要bump水落去一定過到10m dps, 足夠打所有content
真係要享受到harvest 要玩ssf
睇吓呢季rework會唔會好D
咁咪唔好玩囉
3個月就清progress嘅單機game都咁唔撚抵得人地好
真 玩POE玩到咁怨婦第一次見
4條友仔計埋我,玩得最多係我,跌得最少又係我,
我懷疑係filter 問題突登去check下,又唔關事,
不停比佢地話我唔努力,都唔係打機,越講越激氣
新league開波努力左四日,買左獵首,佢地求其打個紅圖隔日資產總值就俾人超過左,
又唔見佢野生掉落比我
你地唔係認真玩唔會明poe競爭可以有幾激烈
不嬲大部份人對Poe都係又愛又恨架啦佢應該都係呻下姐
你hea玩啫,你如果好似我地玩咁多年,玩埋呢d基本野已經好無聊冇意思,
睇黎ching未領略到poe既精髓
話唔玩開服又走去玩,on99咁
我都明Poe 係偏hardcore
不過始終休閑玩家佔7成
對於我地呢啲以打完全content為目標既玩家
Harvest真係提供左好多無腦既玩法
國際服
冇玩一排個league又完左
弱智 你個玩好多年嘅point去同mathil講吓
poe對我嚟講個賣點係system depth & diversity
每季用有限嘅budget 試唔同嘅野, 比較邊D build勁D
每次都用最meta嘅op build 加 game breaking headhunter 死刷爛刷3個月後打回原形, 除咗rmt有咩意義?
係"認真"玩就去ssfhc race啦
唔係講緊堆player有咩問題
係個生態好on9
you can ignore harvest but youd feel bad not doing it, thats the problem

同埋坦白講 唔計100% deli, 要打哂全content其實唔係好難, 唔使咁辛苦自己
冇trade就唔玩poe去玩diablo啦,我玩POE係玩economy
ssf 虐待自己做咩野,有新野又試唔到,玩new league有意思咩?
poe 開個公會開黎就係用黎曬命,如果唔同人鬥,咁GGG就唔使整個公會系統啦,
單機係唔會明架啦
玩economy就更加唔需要咁睇重drop既RNG啦
path of exile league同一般版有咩分别?
曬命上Ninja /打幾塊mirror放sale stash 啦仲自己個公會小貓三四隻鬥?
cls 連啲朋友好運都唔抵得 咁日日都有人中六合彩啦 咁唔通自己唔中又要屌馬會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞