有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
玩緊fire burst ignite行路build
6s已經玩得
垃圾裝黃圖秒住過
flame wall spellslinger+fire kb
低造價輕鬆打到t11左右
打王冇力
你會覺得自己玩緊adc 射兩下就要flame dash
後期就算轉burning arrow都係glass cannon
唔打ultimatum就舒服
其實玩ARCH MAGE 幾多MANA REGEN 先夠? 我見POB 都係得千零MANA REGEN 好似唔係好夠MANA COST 加食傷?
留名
Atziri's Foible 咁撚貴GEI今季
如果你想輕鬆打Ultimatum就一定係cold slinger,冰住好緊要,我玩blazing salvo mine轉完low推爆個dmg再盡推es打ultimatum先感覺好少少,仲難打過啲boss
thx 巴打 就旋渦啦 睇落打祭壇好c服 後期轉es 賭狗係咁玩祭壇後期睇落又平過火相關d 裝
多謝巴打推介
佢應該16碎到 on9仔黎
https://www.youtube.com/watch?v=CSye-pb5V3Y&ab_channel=TripolarBear
fire kb+flame wall 後期burning arrow

https://www.youtube.com/watch?v=Eibm95i76Wo&ab_channel=SpicysushiPoE
https://www.youtube.com/watch?v=PwA7gIdIEeU&ab_channel=SpicysushiPoE
呢個就cold slinger 後期vortex

可以參考下play style適唔適合自己
兩樣都係meta 唔會平得去邊
好 唔該哂巴打 收工翻去望望先
電腦廢 祭壇一爆怪就lag
平時多怪都會疾 已經lag死過好多次
用緊i3+內顯打買張gpu係咪就得
有應該好過冇
但i3 都係廢會lag
比錢買geforce now算啦
玩左幾版Cold Dot
今季starter 玩Elementalist Flame Wall + Armageddon Brand
打Boss還好 一打Trialmaster成日都清得唔夠快
我rf推到50萬傷就轉build
RF 真係太底傷
有靚Cluster Jewel先推到高傷
啲Cluster Jewel真係好L貴
Cpu重要啲?
啲gpu周圍都斷貨 又炒價
新手買武器問題,玩BFBB想買2把Obliteration
但唔知點先係抵買/把野勁
我見佢LATE GAME都仲用呢把野唔敢亂買
剩係玩POE 就係
呢把夠傷咩呢把應該係夠DPS先用黎清圖唔係用黎加傷
POB個BUILD EARLY GEAR到LATE GEAR我見佢都用呢把
BOSSING先換第2把
冇咩事唔好玩依隻game
外國服個ggg cs 垃圾到仆街

最鐘意批量封account , 冇原因, 唔解釋, 你點解釋點搵佢都冇用, 平均回信時間1星期起 每次都係template 式覆
就黎完賽季先解ban你

我儲左成2千幾美 開服2日人比封左 email 0回覆
我嬲嬲地屌鳩佢地 話有種del我ac, 然後1分鐘內秒del + 回email

垃圾cs

利申:冇開任何掛 懷疑係開nordpvn瀨野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞