有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
1錢1map 之後全部大tab
另外買小量 premium tab 賣野用
map, currency , fragment 可以考慮,然後買 1 set 6頁

如果你係買 supporter pack 有250/550 點,建議你用剩 around 30 點,有時買野送箱
巴打大 tab 唔係小D位咩
你指價錢計格數? 好似係
但當你玩到禁上下 farm野果陣 你會頂唔順細tab
刷圖係好玩
但係拓荒個過程好撚悶
今個league未過第一章就玩唔落去了

好想打1次endgame content
但係玩一次endgame content要搞好耐
又要由t1打到t15
每日放工又得一粒鐘玩
唔想晒咁多時間喺打機上面
原來有supporter pack
我尋晚課左20美200點 早知直接買60 usd pack
個pack套裝會唔會更新?
佢好邪惡地可以接落去,即係你而家比40usd 會買到60usd pack
有得自己分類後已經冇乜問題
騰訊多謝咁多位俾錢既契弟

In 2018, Tencent became a majority holder in GGG, acquiring 80% of the company's shares.
全部功能tab加分類刷完ctrl+left click入哂位,pay to win
原來係累積儲值
以為係優惠bundle一類既野

我已經買左currency, 咁再買maps 同 1 set 6頁就ok?
係咪普通都得 唔洗premium
課金tab有得幫個stash tab分類然後自動到位?
所有普通tab都有

你right click到tab就見到
唔該哂
隻game係會幾哂時間
但如果想挑戰下自己
打act speedrun嘗試唔死 都唔會太悶ge
好耐冇玩 想問下依家幽魂生態係點
Premium 有個 function 係可以 set 做 public , 即係個 tab 入面嘅野可以拎去賣,你可以搵下台仔D介紹會清楚D
每日放工得一粒鐘玩你不如去做尖算啦
普通tab係有,但課金tab會幫你整理埋放哂係唔同位置好撚整齊用過番唔到轉頭
次次見啲steamer 玩 秒住過
自己玩就無速度唔夠快成日死
真係好氣餒
個個老屎忽都經歷過新手階段
poe係經驗遊戲黎你短期內無可能由全新手變到人地咁勁,要每個league進步,自己睇多啲youtube,讀下書
11代i5內顯都係垃圾黎
連十年前660都不如
周圍都無卡賣一定要砌機 慘
第一章用你半粒鐘咋喎....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞