有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
抄左人個燃燒元素使 貴到hihi 又易死咁
想玩多隻人 毒bv/cyclone 好唔好?
點易死
利申打個圈輕鬆打到最後stage
利申洗左3ex 起build
3ex打到爆機?
而家加加埋埋應該都係5ex
不過主要都係貓衣加6連杖就玩得
火烙?我睇上網教燃燒箭 好貴下
爆機係咪即係打完maven, 覺醒9賽勒斯 所有圖開哂?
我見有啲budget build幾ex可以打完咁
大家玩緊國際服定係台服 小弟玩緊國際服 今季打算第二隻玩勇士正火 大家都玩緊咩build啊?
有無profile睇下
地印地雷按到手痛想轉呢套
bd有乜嘢要注意?
暴擊 命中 要幾多先合格
你上ninja 睇貴族 ice spear
頭果批 過10M果D 係比較貴價版
但你睇幾M DPS 果D 多數著緊
omeycan鞋 爆擊手 冰戒 蟲戒 冰穿連/MOM連

D天賦大致上一樣 , 入門造價 好平,
但你要UPGRADE 上去, 可以好貴

如果 你係入門造價版本 昇華 選 剌客+藥俠 (會比較好)
有錢UPGRADE後 先轉 阿伯
個刺客spellslinger bfbb又幾有諗頭
一鍵全自動
好鐘意隻game不過開始厭 (唔關隻game事,而係由beta開始玩足咁多年唔悶就奇)

對上一兩年開始已經隔league玩,過左Harvest之後決定等Poe2 先回歸
其實有時我覺得英文怪怪地,黃裝係RARE 橙裝係UNIQUE 但係黃裝先係唯一橙裝反而係罕有裝
呢個patch 先開始玩,追下post先,有冇公會join?
因為都係重複同上年一樣嘛
夾硬講咪
黃裝好難有 詞綴一模一樣既裝 所以咪唯一
橙裝你打出黎同人地個件最多咪屬性高低其他一樣 咪叫罕有
而家就係黃裝叫罕有橙裝叫唯一
我掉轉左黎睇
Awakened coc gem勁貴
玩緊衛士旋風斬 又坦又有輸出
今季都開佐3WEEKS
已經唔係開荒期
價錢係咁上下啦, 同埋D 熱門GEM 不流都咁貴
好合理
上季打到上poe ninja dps ladder頭二十 ele hit
今季冇時間玩
次次都係league start好興奮
玩兩三星期玩曬啲野就開始悶
再高階嘅裝又追唔上

逐個執地下啲碎片。。。
之後賣野又勁大壓力,有時啲野值10c 8c又唔想唔賣,但每三幾分鐘又有人pm你要買,好煩
FastAF啲build
極大部分都好貴,啲片純粹睇完爽下就算
仲儲緊錢買WOKE SPELL CASCADE 比FROST BOMB, 未買好似未開始玩個BUILD 咁
轉左隻判官去玩coc 要計cdr同攻速
依家好似低輸出過之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞