有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
仲斷緊?我今朝開人狂斷線
部機玩POE好LAG,睇黎要換機先玩到
我都準備砌機 但顯示卡貴到癲
比大陸拎哂d貨,3070果d
我諗住砌1660super頂住檔先2600
Reddit屌撚到仆街
緊係屌啦 隻game鬥快 鬥農
屌on9 game
4點玩到依家a4
個server每次季初都咁廢
咁on9
台服又然?
個重點係啲streamer有私人server完全唔受影響咁
死都唔返台服
咁辛苦為咩
開直播大曬
為左拎啲streamer做生招牌唔想比人睇到佢地咁柒咁大隻game 20萬人係度睇排隊就搞特權
https://www.youtube.com/watch?v=pdpA_xHXhEA
一條片答你, 唔撚講咁多
凌晨四點半到依加timeout 我不下40次
仲未過到act 2
貼path of mald仲好似好型講咗咩真理咁
條友個心態唔係用勁builld + hh abuse最op嘅mechanic就唔係玩緊隻game
都未計佢就係harvest嘅最大得益嗰班
駁咗我乜?
到底要斷幾多次
凌晨四點半到依加下晝兩點半,仲未打到Vaal Oversoul
我都可以俾條片你睇 nerf咗佢profit嗰陣有咩反應
https://www.twitch.tv/pathofmatth/clip/PiliableHelpfulButterTriHard-mAzo_LIXpTyiz1mW
成個printing機制根本係有咩問題 但佢都唔會支持nerf架啦

再者harvest 可以令更多玩家access到似樣嘅裝呢點我從來冇反對過
我只係指出harvest存在令其他league mechanics係trade league度基本上冇咗存在意義
咁好明顯係game balance出咗問題
你睇吓其他streamer都好多覺得the state of harvest is bad, balance唔到就不如remove佢
會因為harvest nerf而mald嘅一係既得利益者, 一係唔識玩隻game要靠harvest先似樣,同時覺得就算唔識玩/冇乜時間玩 打到所有content係應份嘅on9 "casual"
拓荒最長既一次
算數啦
打到act 6, 跑3個zone 先progress 1個zone無限loop
過多1/2日先打好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞