有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
斷到嬲
ZONE都LOAD唔撚到我玩左幾個鐘仲係第3個ZONE
堅持要玩嘅話開個stream 睇住幾時會斷
唔好係死ser嗰陣過zone, 睇到個streamer入到/排緊先過
即係佢而家死10分鐘玩到10分鐘咁? 我係ZONE中間都斷WO
已經變咗EQ訓練器
中間斷冇辦法
我就係睇人STREAM起碼都有進度, 但係我入到去都去唔到下一個ZONE 跟住又要排過隊
我打kaom 打左七次啦屌你
太多人用guild stash複製裝/currency搞到係咁斷
如果呢單野冇野賠就棄驚 晒左成日時間
冇harvest最大問題=冇目標提早quit league
free to pay 要賠咩
我起碼玩多左2個星期就係睇下可以洗唔洗到多一個MOD冇的話打完END AGAME就算啦仲玩咩
有harvest咪玩到全身3-4t0裝
冇harvest玩40/40challenges
每個人追求唔同
我而家追求有得玩
In the next 30-60 minutes after posting this, there will be roughly 30-60 minutes of hard downtime to make this change. We are optimistic that it stands a good chance of resolving the issue.

等維護
我唔想再打多次Voll呀
玩到燥底屌你老母
想知台服同國際服有咩分別?
Elementalist flame wall幫到你
台服少人玩 多工作室 物價唔穩 遲開league
國際服24小時都多人 物價穩定
prison 都過唔到呀 斷完又斷
叫咗你地收手
打第8次lab都仲斷緊
咪一樣咁廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞