有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
你指用真錢買裝? 刷裝game 買裝冇乜意義
上youtube搵下懶人包學下點玩先
有裝唔識玩都係曬氣
用緊判官玩ice nova 其實點解ice spear個造價差咁遠
一係你揀錯build,第一隻角係玩啲垃圾裝all comtent既野,連紅map都刷唔到一係你個build太廢一係就係貴build唔適合做starter
一係你就唔識賺錢,幾十c求其打下ultimatum都有啦
幾十塊鏡就話者
盤子
上網買套裝
唔識玩咪又係比錢買垃圾番黎當寶
ultimatum係好build limit,一係就冰住秒(coc ice nova/ice spear/fp totem之類),一係本身好坦(eq,es,cyclone之類),一係清得勁快又有番咁上下生存力(ed/deaths oath/burning arrow/mom archmage之類)
同埋要識簡mod,基本上7層個個同送比你無分別,有啲簡左基本上死鳩緊
上巴哈同youtube揾新手bd
千其唔好揾代配,個D揾笨
叫人上巴哈一樣搵笨
巴哈都唔差啊 專搵個幾個作者我覺得對新手都幾好
布 威猛 DS 同老K
可能我唔係咁中意台服個種殘血硬推dps既風氣,防禦機率6道門啲frd
steelmage,zizaran,alkaizer呢啲人既build玩落係完整啲,輸出生存gem link唔同既機制都係配合得好好
當然我玩sc都會自己tune番拎番多啲dmg,但唔會為左谷傷放棄哂生存咁制
巴哈以前成日講死人冇輸出
依家就為賺新手錢吹到d build天上有地下無 攪到垃圾都幾十c
今季你唔搞防,打個祭壇死到你懷疑人生
你舉個幾個例子當然無可置疑係頂級遊戲理解同完整啦
我自己間唔中都會望下佢地既build學下野
只係英文唔係個個食得落 我講個幾個巴哈都唔係話淨係為追輸出放棄生存
至少都有解釋機制同玩法 同埋新手中文易入口啲既
台服風氣 有咁既賣家其實好大程咨係需求所致
台服風氣 有咁既賣家其實好大程度係需求所致
rmt當正常,淨係想不勞而獲,乜都唔識,人傻錢多,唔呃你呃邊個,大家齊齊做盤子咁既環境係好難共同進步
但其實玩落英文啲term係簡單過中文啲譯法我不嬲建議睇到英文既一定係一開始玩就用英文,反正玩玩下認公仔都知啲野有咩用
我垃圾仔台服轉過黎 用中文返唔到轉頭
我認識既唔少人係一開始用左中文,之後番唔到轉頭,所以我通常都建議真接英文起手
Btw 有冇dc gp 之類吹下水交流下 班台仔fd個個轉晒驚
而家季尾水靜河飛,加上3.14史上最柒league launch,再加埋無deli map,harvest落差,勁多老屎忽都無玩我都淨係同啲frd圍內傾下
真係慘 咁岩升緊隻貴族mom冰劍 仲諗住搵人順手望下
唔驚ninja大把辦你睇啦
Ninja 衰就係衰在得番頂配 唔諗住去到咁頂
一個個week睇咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞