有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
in fact,每次有新人玩10個有10個都問埋d咁上下既野,下下重覆又重覆真係講到口水都乾埋,加上開季個個趕進度真係唔得閒理你,自己單機c伏好多
隻驚仲係咪免費?之前好似免費入過驚,但一睇到個技能樹我就收左皮,如果唔玩季賽可唔可以慢慢玩故事模式?
仲係免費
唔玩賽季可玩標準
講真入Discord都係吹下水 都係自己打多
免費還免費,玩到後面你都要買功能倉庫,你預幾舊水買哂,點都係玩league,因為過劇情只係開始,要玩新野就要玩league,skill tree個d down番個pob fork,抄人地build跟住點就得,新手千其唔好自己試砌
玩poe嘅人冇人會care campaign
但你可以試吓第一次玩自己摸索吓然後係咁死
為搵錢係GEI, 但係而家我一季先玩一兩隻角根本冇所謂,你要快到10個鐘去到MAP 先可以食第一波水搵錢, 香港時間起得身人地已經玩左6 7個鐘
可以俾啲玩具新手玩
留名
你會見到4點個個起哂身
你肯定HC有3成玩家? 見D STREAMER 玩一兩個星期HC已經冇人TRADE死番去SC 或者SSF
Discord嘈得仲犀利
我估佢係講hardcore 唔係你個HC
佢應該唔係講hardcore league
俾錢死全家
免費玩都叫做緊免費齒輪幫緊騰訊維持人流同交易量
In 2018, Tencent became a majority holder in GGG, acquiring 80% of the company's shares. The three co-founders hold the remaining 20%. Two of the co-founders also sit on the board of directors, alongside 3 appointed by Tencent in April of 2018.

玩SSF好喇
無currency tab,map tab點玩
可以嘈咩
我成日笑frd無腦抄build都唔會嘈得起
俾左,而家等緊死
叫FD送 等佢死全家
例如上面D妒忌心極強該死既人
魔幻個手感真係麻麻
好似卡住卡住咁
魔幻只接受烙印
又講我?
咪癲啦
流血無果條尊師詞差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞