有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
可以用住STORM CALL先, 有裝先換上去
storm call咪一樣奶屎
唔玩,玩到心淡,等poe 2
that means you are not using the right strategy
cold slinger?occu better
清場姐,有排都未打到END GAME BOSS
幾日既事,啲裝邊跟得上
拓荒其實係咪得召喚一條路可以行
係個個fd都跌過魔鏡以上既野,自己就非洲到博咩就冇咩,
錢唔係問題要賺可以積少成多,問題係佢唔肯跌野俾我唔爽
打出幾多條獵首都冇用,我要佢肯出魔鏡裝俾我
上面咁大個list比埋你
havoc都玩足7年先跌第一塊鏡啦
唔通個個zizaran咁多鏡跌咩
原來tyty都有推fp totem
但一日未有reflection一日都推唔起個dmg
都係玩足咁多年都唔肯跌,有個fd棄坑幾季返黎用普通角開個木箱就出,
我覺得GGG玩9我,太努力佢就唔跌野,有時offline 幾日求其入一張圖先跌ex
所以我都要棄坑
3.13個harvest 玩得太開心 玩到幾百ex既裝係身 而家nerf左好唔爽
back to reality
佢唔跌貴價野真係冇心機玩,你係夠錢買魔鏡裝又點?唔係自然掉落根本冇意思
好耐冇玩
女巫火舌仲有冇戲唱?
開木箱
有冇人玩reap??
用邊個職好
In 2018, Tencent became a majority holder in GGG, acquiring 80% of the company's shares. The three co-founders hold the remaining 20%. Two of the co-founders also sit on the board of directors, alongside 3 appointed by Tencent in April of 2018.
其實有好有唔好既 對於我呢啲休閑玩家 叫做第一次玩到咁後期 以前連女王都未打得掂 更加唔好講其他
不過叫做認識左好多隻game craft既系統
我仲問個fd'sfriend,
『佢點跌?』『係咪佢個打寶師跌?』
『唔係』『係佢個新遊俠開箱跌』
真係好谷鬼氣
自己craft魔鏡裝
你地打Poe既可唔可以放你地電腦咩spec?
想砌機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞