有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
我諗啲blueprint同contract都係直接賣算
我盜劫個季無玩唔想學
我見有啲人收revealed係貴啲但我見好小人收
好今晚就試下先
有冇啲新手build介紹返
有cheatsheet睇,基本上無咩要學,開箱除左武器防具戒指其他都開就無死
真係驚既國際服裝中文化
我自己就玩左台服幾季頂唔順啲物價轉左國際服
btw國際服插件先係無得輸既地方(有啲插件中文化左用唔到)
唔係又要洗啲咩裝個啲既咩
個啲裝搵c spam好易洗夾埋用幾百c咩都搞掂,amulet就duplicate currency,其他就hiring fee,time before lockdown,alert level之類
youtube search 3.14 starter自己慢慢揀個鐘意既玩
建議search hardcore starter
新手死到on9會無心機
今晚上巴哈研究下先
有冇巴打玩嘅時候 一轉map就疾 要比佢休息分幾鐘先順番
力爆佐烈焰之墻呢個岩唔岩新手玩?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=18966&snA=126771&tnum=179
無試過
可以
岩,成個ser starter最多人玩就係kb flamewall,跟住9成轉哂burning arrow,係非常舒服既starter,唯一缺點係生存力一般(一般者係唔可以facetank,要走下位咁)
定係玩召喚?
邊個易上手同無咁貴?
你係第一次玩? 就召喚
texture quality轉medium,再唔得轉番dx11,再唔得就clear cache
第一次玩先唔應該玩召喚,不嬲覺得召喚係比老屎忽玩
全部set晒low/medium了...
都一早用緊dx11
Cache個folder又係吉嘅
咁轉番vulkan
之前有玩過下
點解既?
個人覺得新手玩個最毒最毒
又平又高傷又坦既build就最好
無遊戲體驗會無心機
有左愛先慢慢玩其他/了解遊戲機制
對遊戲理解要求比其他starter build高,整體威力斷層大,end game裝貴(以新手stater build計),多utility制咁,淨係搵唔同怪call spectre,搵裝比animated guardian食,亂咁用convocation都夠玩死新手

岩岩睇左一輪野
複雜過考會考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞