有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
係囉,幾時變左你fd?
都幾可惜
GGG 雖然最近多咗人屌但都算幾有良心, 會理player feedback 得嚟有自己原則
唔係俾10cent買咗係幾值得支持
不過鬼佬唔會點理係咪支那 GGG都應該幾想有多d錢擴充
Archmage 打王手感好差
咁點先算休閒我季季都多數36CHALLENGE 但係玩成2個月慢慢玩先完成,咁算唔算休閒 第一日就追入MAP我又唔太想咁趕,再者有OCD隻隻人都要開哂WAITPOINT做哂任務通常幾日先去到MAP, 跟住就用升LV打個10幾粒C 去買D 尻裝打T1-T12
有Ritual果個手套base手感會順啲,當然要玩爽感嘅我估呢季元打同新技都會幾正下,不過用黎league start 就難啲
咁事實上有筆錢佢地先可以快D搞到exile con/poe 2之類
d kiwi邊會諗到中共咁遠,淨係會睇到有一大舊錢發展對方又係有實力既公司
準備玩divine ire ignite
stat wise 36/40好似算top幾%
圖都推唔完嘅先係主流
隻GAME其實好趕客 十幾個league 既野炒埋一碟 你叫新手點上手
算休閒
唔覺得有咁誇,不嬲都覺得係大量bot計埋
我諗有被動收入先算係top tier
keep getting harder and harder
冇乜人掛住我,你係第一個
MATHIL 都唔玩CHALLENGE 既咁又, 但係佢一定係最TOP 個班人
今季有個改動想讚下佢
lab trial終於唔使博rng
ssf福音
有個40頁高級倉庫頁既帳號
當空帳賣 有冇人有興趣
咦改左咩? 我冇睇哂PATCH NOTES, 點改? 好多BUILD一定要特登買個頭再慢慢CRAFT好煩
有得揀,同知道個結果係咩
台服
想玩國際服但係之前課哂去台服 唔想再課了 焗住係台服
佢都好casual嘅
係experience/knowledge 同時間多姐
offering開trial
enchant 5揀1(helmet 3,boot 1,glove 1)
差d以為國際服 想問價了sosad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞