有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
你想曬你咪自己揀招技六連上ninja dps第一囉 開公會曬嚟把撚
條友笑撚死我一兩塊鏡都眼紅到咁,現實佢啲朋友發左達嘅話佢跳樓死都似
就係錢多得濟,冇野好玩,要玩落去就要同fd鬥邊個跌野跌得多
條友忽忽地
而家又識講咩試新野
人地做自己野享受隻驚嗰陣就話人唔tri hard係玩錯
吹到點 competitive 點知原來ssf就係自虐 死刷爛刷就唔係
try 未撚訓醒
咁不如你同你啲fd鬥擲公字 鬥擲得多公 唔駛玩poe
你同陌生人曬有咩意思?大家一齊打機當然要同自己友曬
league先有新 content打, 3個月後可能搬入standard
基本上玩league就冇錯
啱啊 其實各有各追求 我都唔會否定唔同嘅玩法
不過玩到咁唔忿氣係係到屌RNG逼害佢真係睇唔過眼
有你d咁既fd打機真係辛撚苦

同親fd打乜柒都係共用 佢勁咪佢行先打頭陣 我勁咪我行先
真係過唔到咪互相睇下要乜裝 睇下自己副身家幫唔幫到手

希望你d fd快d開始行運遠離你呢d人
你估我地冇玩過?我地成日都攞poe 黎賭架啦
開始覺得佢一係假膠 一係真係心智好唔成熟 包拗脛
大家都冇過唔到呢回事,弱智先過唔到,poe玩到最未係玩運氣poe就係賭場
我個圈就調返轉,興互相籌期買貴野
下下打機都要鬥做#1?
咁有心不如唔好同d frd鬥
試下同d streamer鬥
無mirror tier drop咪一樣會整好哂裝打哂所有野
完季冇件裝可以放上tft 嘅仲話自己行competitive
咁同fd賭大家都試過 但賭輸咪笑下 贏咪分下錢 唔駛屌隻game下話
玩多幾年poe你都會變到我咁迷信,你試過為洗裝要偷入人地hideout整未?
唔好扮晒老屎忽啦你心智勁唔成熟
通常仲要唔洗還添
下季還
好多streamer係靠捐獻,你見佢地整裝後d錢反而多左
同幾個frd夾埋打左咁多年都係見得一塊碎片
講迷信
我試過打到監獄大門就開箱跌ex

12fus 6連件Belly of the Beast
轉個頭80fus連埋把Replica Oro's Sacrifice

你洗唔洗棄game
打得機你想成熟得去邊?話人唔成熟笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞