有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
唔會
上reddit開po屌
有無巴打教玩毒雨。我用緊俠客

上季玩左骷髏法師 秒住過
今季試玩毒雨好似無乜力咁但就行得好快
你係咪用bug刷ultimatum
有 比d鬼仔屌翻轉頭
話我reddit account 1 day = scripted
真係冇😂 開服果時我直連開唔到game
一定要用vpn開
我懷疑係我成日用vpn開game 再斷vpn 直線連
Ip異常
vpn唔關事 我都成日轉美國 日本ip玩
直接po email啦
第3方軟件ban
通常都係flask macro ahk(隔幾秒自動用)
都過左去咁耐 放低左喇😂
不論我有冇用第三方軟件定點
只係想比你地知道ggg個cs有幾咁仆街 同慢
我試過凌晨send email問野都係秒回
有fd試過被鎖 email問完都係秒解鎖
你上開reddit就知客服係24小時 仲要秒回多
你係特別case
越黎壞垃圾係真
而家照玩但唔課金
希望有第二隻game收到佢皮
3個月更新一次 冇其他遊戲做到
類似遊戲唯一可以鬥下係lost ark 可惜係pay to win
poe再戰十年都仲得
其他同類型既單機驚n年先更新一次
基本上玩一次就唔玩
其實真係無對手
last epoch 製作者都講到明係比poe季尾玩
wolcen grim dawn就算啦
diablo 4就算出都係玩完劇情就冇
同類型全部indie 冇end game
arpg市場太細 好難吸金 正常都整mmorpg/手機game
元素使打到第7章 2000幾血
比人一摸就死 正唔正常
打一下扣8成血
打祭壇都好刺激 一停低一秒就死
2000幾血冇咩問題,但elementalist 昇lv係會脆d,
你resist夠唔夠,唔夠resist係會比d怪拍死,如果你本身爆resist,就係你個build冇咩防禦機制
可以裝個vitality同stone golem 幫你回血 昇lv會好舒服
最好有枝phasing 水同解流血水

都係易死,
都係易死 就係你問題了
隻game死好正常 好多時係死完都唔知咩事
因為冇death recap
要死住學隻game
bossing weapon swap cold iron point
不過要啲gem link同色一樣
扣完得2,30%咁..
隻game balanced around 75抗
得2-30% 即係你食緊差唔多4倍傷
我岩岩先download
Btw 每章都有既新玩法 獸穴 挖礦 盜寶 穿越果啲洗唔洗理我明係佢每次更新加既野 但而家玩咁多野 好混亂
Diablo 4
不過POE 2出都有排未到D4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞