有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
我岩岩先AL7其實一早夠哂打ENDGAME 但係季季咁慢慢升AL 真係好撚煩
終於打到去第6章
同埋新手點搵錢成副身家得30c
想問幾時完季
玩左3套, 夠曬皮, 36challenge都冇心機解
poison bf+bb assassin starter
kb+power siphon raider
coc ice nova/ice spear pathfinder
我覺得咁早唔洗諗, 通主線為目標先
通完主線farm maps, atlas progression有返咁上下之後先係真係搵錢既時候 , 中間都係靠運氣跌好野
好似7月中完
棄左league都可以吹下水
我都係3個build,第一隻已經37左,之後都無心機解40,純粹玩多兩隻
blazing slavo miner starter
CA/Death's oath Occu
Self-chill Berserker Lightning Strike
D紋身同新材, 點知點解會聯想到ONE PIECE果個火神艾斯
本身開第3個build個時有諗過玩self chill zerker定hateforge好,不過見人啲片hateforge lag到核爆就唔想玩,同埋中意self chill跑得快啲
想問地區有個好似鏡咁既隧道,行左入去個畫面好似變左冰咁係咁生怪出黎
果個其實係做乜鳩的
係有啲脆,上兩隻都100,self chill玩到97就無玩順手棄埋league但好撚爽,500+movement speed,56m dps
新手玩左幾日台服覺得幾好玩

但睇巴哈d 人講國際服物價平過台服好多是咪真?
早幾日退咗了
今季玩咗隻秘術冰劍COC
有冇仲玩緊既巴打想要野
不過唔係自己farm/craft會少左d樂趣
巴打玩緊咩build
仲玩緊
有咩大放送
國際服生態比較好始終人多要交易都容易。而且又有中文頻道搵人幫手都唔難
國際服
頭十個打64天安門嘅送白袍
出手低咗啲喎白袍
台灣的公會痴撚線
記得一開季嗰時話第64個打天安門嘅送Ex
coc ice nova
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞