有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
齊晒所有特別倉既話真係咁
清圖 出番去 賣d垃圾裝 打開倉庫鳩標crit+左鍵
之後所有野就會自動飛晒去你d特別倉度
不過加大倉都有得咁set 不過唔整齊
易家整個folder之後d不常用既特別倉放晒入去 整齊好多
真,乜野都假,咁多年黎最得最好就係呢樣野,同整理背包已經無乜分別
未試過今季咁好運未入map 已經趺左2粒golem jewel 賣左3ex, 用左30fus 加一次harvest roll 10次就6連左件mom 甲, 30fus 就6連左Pledge of Hands frost bomb 真係幾好玩
唔係不嬲百幾EX 咩
正常來講 每季都係大約60-80
好耐都冇破百EX
不過都要睇下果季個機制 用獵首勁唔勁
加上個league第一日就公關災難,league content本身又柒,勁多人棄左,產量更低
今個league有D無聊 打完A4 sirus已經唔想玩
其實個祭壇好玩過上一個LEAGUE 既祭壇
但D 獎品,完全唔吸引
揀關卡/打定走係唔錯既,但跑圈踩circle on99加上啲金怪密到行都無位行加上上個league大抽獎啲loot好到仆街,今個league所有獎勵野都nerf落差感太大,如果純粹講exp就唔錯既
玩召喚秒到big boss
但打ultimatum 勁辛苦
今季玩緊COC CYC
打個祭壇, 係今個league 算係最爽既bd,
一路轉 一路走位 ,按實右鍵就得
最怕今個 league呢種要打打下企定一個位置曬你成分鐘 打完都未必有野值錢既玩法
但係6連唔算難出, 幾粒CHAOS 更加係不停出現
玩到100lv都未係佢度見過1粒ex
ritual同期已經抽左幾十粒
https://youtu.be/V4YPbDVE44c
好似好爽咁 呢種build貴唔貴
FastAF=Died FastAF
去到黃map已經見到2次
今季花園NERF完 D 詞
而家勁撚貴
好好賣
喺ultimatum見第一粒ex係wave 10 打贏trialmaster先有
刺客冰劍coc? 玩緊判官bfbb 打祭壇好辛苦
開完個頭雖然玩到落去但係開始冇咩野趺而家係耐唔耐得一粒EX 升唔到裝
打完劇情要做咩 個地圖睇唔明點玩
同埋點賺錢+判斷咩值錢 我好似無打到過任何有價值既野
玩緊 貴族MOM COC ICE SPEAR
除佐傷害高之外, 仲要有坦度 (打祭壇 勁撚易+舒服)
因為有MOM +雙躲
而家玩 造價都超平
雙冰劍 MOM衣 免冰戒 蟲戒 爆擊手 歐門鞋 MOM連 地印頭
全身傳奇裝 就可以打造

(跟住 可以慢慢UPGRADE 上去 瓦冰劍/貴裝/黃裝)
有無discord果啲?方便新手問下野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞