有無人會玩poe3.14

875 回覆
19 Like 10 Dislike
試放國際服帳號
有34頁高級倉Premium Stash Tab Bundle「非大格」
Map Stash Tab
Essence Stash Tab
Fragment Stash Tab
Divination Stash Tab
Currency Stash Tab

有興趣開dc比你睇
轉email即轉即玩
ninja fighter
同埋佢淨係影爽個d clip比你睇,拍個時明顯係趕住死老母咁狗沖想比你睇到快d,實際gameplay唔會咁玩,仲有死到仆街個D唔會影
但唔知點解啲回覆好多都
“嘩好勁呀”, ”點做到嫁”, ”我又要玩呢個”
爽到
個build賣咗2。5個mirror
下 佢有/deaths架
以前都會追下呢嘅,而家純粹享受下玩個樂趣就算
開過POB 就計到
好易姐
玩2檔 就 14-51%CDR <7.57
3檔就 52-57% <10.10
搞緊2檔 3檔太貴
呢季仲有無流亡者生存緊
T1 life都冇, 賣比NPC啦

兩隻100,諗住再玩多隻
40/40 ssfhc 100
唔係啦
ssfhc太chur,不了,尤其無左harvest,40/40都麻煩,死磨難磨,番左工之後都少解40,多數36/37算
卡係89 唔上唔落
刷圖打試練大師過三場之後一定死 但唔打又無通貨
打咗又甩經
其實冰劍coc用ice nova定ice spear好啲 見大部分人都用ice nova 但係見人玩ice spear好似好爽
睇你玩咩職
女巫/剌客 果D 玩ICE NOVA
貴族/遊俠 玩 ICE SPEAR

但前提係 ICE SPEAR 係有錢玩先會爽同勁
冇錢既話就玩番 ICE NOVA
(有錢既意思係指 最少1鏡以上既造價)
而家都已經季尾
上網求其抄個平價BUDGET BUILD
可以打到END GAME 就得
同埋睇文章了解佐 個興圖 點樣拎32粒珠

咁你下季就會好易上手
你係玩咩職 同咩玩法COC先
MOM? ES? LL?
同埋COC 不流係高造價BUILD
你如果以低造價來玩
不流會玩得唔爽
32粒珠真心難拎 唔係話有圖就打到
一般打到t12以上打裝備要求以經開始有返咁上下
裝呀巨星珠呀 下下講緊要ex 幾十幾十c咁去
無輸出又上唔到去 但又無錢買裝打啲高級圖
人地打張高級圖一張圖掉十幾c 你仲慢慢刷
最誇張係今季白衣都有炒價 cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞