[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我換咗17000水之後已經無再換……
派17000水但呢隻game想人手動
邊個手動可以消10000+ 水俾我睇?
換獎勵都要用腳本

換一次得20支水

手動換都唔知換幾耐先換得完
隻game根本退化緊
上限升由一個月變一星期變一次
自動刷上限變手動刷上限
裝既要求由有到0
角色要求有特定角變0
咁抽黎做咩練黎做咩

其實放一隻垃圾舊限入去調高少少個率咪得
國際服起碼都見到有人刷到抽蛋角證明效率有意義
日服真係0動力
話唔定下次財寶就刷到今次堆免費ss
我暫時抽到1隻免費紫龍蝦,海主娘就直接等下年算,同埋好彩呢個號冇dark否則真係激死
而家訓覺嘅時候掛唔到,成日未用晒啲體就彈咗出去,打幾場照樣跳出去,但係boss第一階段就完全冇跳出去
因為第一階段時嘅分身死咗唔會復活,所以無彈出去

而家分身死完會復活又再死,Boss嘅弱點要改嚟改去

變相要成日彈出彈入修改Boss嘅弱點
真係垃圾設計...同埋係咁變身又無劇情有咩意思?
最低限度每次變身播個劇情來睇下啦
跟本為拖而拖
最好全部淨係打boss一齊練功,打分身完全係浪費時間
睇嚟聽日應該搞掂個壓制戰,但係今次嘅活動完全顯示出官方策劃失誤:

1. 每次某一個分身復活或擊殺就自動跳出去,搞到完全無法順暢自動掛機,浪費時間之餘又要成日睇住佢(官方可能以為我哋全日得閒)

2. 復刻免費角完全冇問題,但係唔好要人刷粒蛋嚟抽好唔好,你估個個係歐洲佬咩,係嘅話點解要課金,根本按照2週年直接成隻被我哋刷咪得,係到要人抽

3. 超級悶,究竟小丑女有幾多個形態,又唔用劇情表達出嚟,我哋淨係不斷刷但其實大決戰發生咩事先,最低限度都寫少少劇情而唔係得個殼冇靈魂

今次2.5週年只有失望,營運白白浪費呢隻game
手動唔係問題 但而家隻game嘅content 係要配合瘋狂周回
本身就算有掛機 每次升上限最多都係得幾隻升到頂
手動邊升得切啲高難度角打世界塔同大連戰
唔洗訓覺全日手動練功就有可能做到
原來啲分身每擊敗一次下次復活會愈多血+愈硬,隨時搞到聽日先打完
cls,國際服出古代人個pool
咩係古代人
屌唔怪得咁慢
下次問卷調查, 開google translate 屌鳩佢地先得
舞台劇版七妹、品川、大哥
慢都算
唔好打完一次彈返出去得唔得
呢次真係對呢隻驚好反感
訓教直情熄機算
呢排都係清日任就熄機 等各位課長加油
部機日開夜開係時候要抖抖
國際服而家為咗呃錢無所不用其極,但台仔反而話抽爆
夜晚真係唔使掛制壓
4隻分身復活晒的話,主體根本打唔入
係 呢排好好休息 掛都費事
希望d 高手快手清左佢拎10000 石
10000石只係抽到玄龍….
諗緊突唔突井要埋少年
少年完全可以pass, 唔知點解又有人吹佢, 聖王劍好用過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞