[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
要打60萬先有最高獎勵?
70萬
因為要吸引新手入坑所以唔會設計得太高傷(見官方落廣告就知,太難會嚇走佢哋)
真心易打,自動就夠數
聽聞150+先第20個獎勵

參考左巴哈啲打法
拆晒防具自動,務求4回60+拎19個獎勵
個人黎講好過磨到10回合都係差少少先150+
男主無乜用 唔值
睇定d先
而家入坑首抽要抽邊隻?
一隻唔夠做 應該問要抽幾多個pool
可以用免費石抽嘅就聖王2.0 阿妹
會課金嘅限嘅大闇鍋要抽哂, 最少換牙Joe, 聖王1.0
另外2隻我覺得可以揀白花1.0, 海主娘

如果課金嘅話自選

825億送兩萬粒 依加先70億
我覺得打到打到200億都好難
得返兩日?
係 得返兩日時間 打多70億都唔知得唔得
根本就打唔到咁多,本身隻game都冇自動繼續週回同埋今日凌晨先打完小丑女,得返幾日點刷,官方嘅目標set得太高(想送石就大方啲,唔夠肝死人,等陣真係嚇怕新手)
佢今次比既時間咁短
個目標又訂咁高 近乎無可能達成
真係比你刷既時間先得個三日
如果佢生放送個時處理得唔好 應該會比啲玩定屌死
俾玩家一個假希望等同自殺,最好嘅辦法就係有理無理照送2萬石
雖然睇唔明日文,但係官方Twitter嘅留言發現唔少人不滿今次安排。其實係生放送話史上送最多石,點知打完小丑女後彩石竟然還欠七百幾億&得返2日可以刷,但打一場只有80幾粒彩石,懷疑官方無考慮過玩家實際人數多少&以為個個7x24玩(24小時掛到唔會突然變到七百幾億&都未正式解決之前留下嘅問題)。所以,我估計又再一次大炎上。(我掛足幾日彩石都係得36萬)
36萬 應該未停過

而家70億,得返兩日開十倍都唔掂檔
對上一次炎上係咩
2.5週年前夜祭先謝罪完話會解決玩家不滿嘅問題特別係派石太少&練功效率太慢(主要針對手動玩家)
派石派得少咩
我覺得同其他game比已經多好多 忍到手唔抽個幾月應該儲到一井
練功就WFC啦 反正都係長掛模擬器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞