[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我就係追時之君追到井咗....
原來打錯,係同老豆阿哥,想中阿妹
海主好用咩? 我擺咗好耐冇乜用過
好多高難度關都見到佢身影

我未有,唔知好唔好用
如果你有償而又未有海娘咁你就唔洗用腦必入
國際版改版buff海娘變超戰力
日版海娘人氣極高
我會追呢隻海主呀,上次大闇鍋都已經想要

今次真係半賣半送.
咁就RIP
單吊最勁果隻99.99%天井
多一隻角點都好過少

有d關王既能力好高
係你聖王未上夠buff前
第1,2 turn要靠佢放水祭頂
想知課金抽到第一下有償要幾錢

$4900Yen ,而家有特惠包會送多少少石

但真係肯定咗唔會再抽第2、3、4下先好去換

萬一換咗返嚟,手痕又課金抽第2下中咗換返嚟個隻

咁就揼心口了
我係為左有得簡海主娘而課金抽
可能step1就中,咁就可以揀多隻其他
本身我仲有14萬無償石
按之前既經驗
成日單吊抽到140抽、150抽先中果隻單吊角色
根據呢個仆街程度
你講既「換咗返嚟,手痕又課金抽第2下中咗換返嚟個隻」係極有可能發生
要等到6月4號先再有8倍書跌
可能我誤會咗

個Pool應該都有無償石3000一抽

只是用有償石抽就比你揀一隻

所以如果唔忍得手會繼續抽

就要等到最後一刻先好去換
我正想話點解無晒8倍書
跟住check 返原來有限時趺
有4倍都唔錯,等有8倍繼續衝1700HP
1700....
我手上重有一大堆1100-1200 既角色
佢地一到呢個range 就無晒閃光
升hp 既機率慢好多 就算掛機都係慢
我都有一堆未升,不過見佢地未有勁嘅SS,
出場機會接近0 ,所以個堆角色就懶得升。

主力升高難度角同戰鬥力高嘅角

我有冇睇錯,大闇鍋得呢d野換?
見到你張圖 你係咪用按鍵助手?
想問你如果掛主線你點set?
因為食水果個畫面最底個 關閉
佢個位同戰鬥完畢後 打下一關 果個位重複
唔SET 果個位既話食完水按邊度都關唔到
SET 咗又會變會跳下一關
嘩........全部都係平時闇鍋果d 野.....
有玩開抽開D 必SS卷/白金卷/每日免費抽既
無可能無呢D 角色
有兩個大闇鍋,一個白金、一個限角

我自動食水係咁set,主線或刷活動都係呢個

Set法係每做一個步驟都用「再戰」隔一隔.

所以你見我係「再戰」度重複咗好多點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞