[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
日服首抽ac比國際服多幾十萬石
始終抽蛋game都係新鮮感行先
有未來視角總係差咁d
唔係好知道邊度可以買,係驚網上嗰啲呃人

我認我手多唔生性
課咗….

一個70抽全收
一個70抽乜到無

呢個要問其他人 我都係叫細佬買
價都係上 8591 carosell tb大概知價
唔該哂
師兄點睇邊隻大獎?
joe個pool一隻都無真係好傷
暫時係carousell搵到一個月前放出嚟賣嘅account
得joe係大獎
好難講邊隻大獎唔大獎,
好多時都要睇之後有咩關去比隻角色發揮
如果鍾意隻角色,又有多餘石就去抽吧

Joe個Pool雖然1隻都唔中,但我都會抽到天井
只要之後80抽中到Joe或玄龍就Ok
隻少年對我來講可有可無
要打死4隻分身嘅其中一隻
之後5個鐘內主體會有相應嘅弱點

例如分身(突冷熱)制壓咗
5小時內主體用突冷熱就打得入
5小時後分身會復活,再打分身

主體好似有2-3個階段
個活動就係至到7月15日前
不停Loop

打分身>打主體>主體進化>打分身>打主體
收到,唔該Ching
我同你一樣 不過我唔中就轉去抽券
到開始有返先返轉頭抽 萬事萬靈
總之抽三四下都無新野 應該停一停就最好

終於買到新號,可以又重新入坑(賣家淨係井咗第三彈&記錄由今年4月玩)
嘩,咁D 新角係你剛剛抽既?
唔係我抽,佢係幾十抽就抽到除咗第三彈
幾好呀,呢家仲要有復刻海主聖王joe白花
咁就重生
好多石 堆角都好新 石又多 靚account

好彩大闇池中咗2隻垃圾ss,證明咗帳號唔同命也不同
點解唔換joe
我用3.0做本體所以唔換joe(1.0得10bp全體 fast有用,但 3.0 絕對唔會繼承呢招)
妹妹一直係人氣角所以未來肯定會出新風格,要靠呢隻繼技
Joe3.0我會繼承2.0嘅3bp全體,始終出得大闇池預咗唔會再單獨出,無謂集中換1隻角
近期 d 角咁齊既,Saga個營運似乎係懲罰老玩家
今次嘅制壓戰作為掛機佬係極不滿意,成日掛陣就自己出返去地圖,同埋我仍然都係普攻自殺流,睇唔到新元素有咩用只有超級煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞