[I/A]Romancing Saga Re:universe 浪漫傳說 (14)暗黒のUDX吸石祭

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
彩石活動廷長到24號完
好波
世界塔要求太高特別係hp所以咪有手動玩家不滿
派石太少我覺得無咩問題,只係官方無端端開咩saga魂+新池雙pool,所以今次壓制戰咪強調會送返史上最多石,點知拎盡2萬石個目標太過離譜,搞到隨時又有退坑潮&炎上
同埋無唸過今個星期四出第三彈,會唔會有第二彈壓制戰再刷過彩石
但今個星期四維修就好大機會出第三彈活動,到時都唔知點樣刷彩石(廷長咗但個目標都係設定得過高)
應該就新既活動關出彩石
志在打多啲卷抽A碎
聽日公布新池新角
維修後又有新壓制戰!!!
全部都係Boss既壓制
獎品有5000石同裝飾品
新抽角

最大賣點應該呢2隻
モニカ : 每"Round"會加器用智力同埋回避一次,Tension "6",立繪重有爛絲襪
マライア: 有生命之雨,即係有齊單補同群補
入得Game

Time:20:10
莫妮卡睇嚟係今個新pool嘅大獎,綠毛就已經可以雪藏,第二彈魔女嘅降精竟然係新露朱技一同樣都有降精(如果追咗&選綠毛就中大伏)
上個pool 無show hand 係明智決定
好彩上次淨係抽左幾下都仲有一井JE
天井咗
狂爆炸出咗好多隻SS,但D 機率偏到痴線
20 抽 ジェラール, ヘクター*2
30 抽 モニカ
40 抽 ジェラール
50 抽 モニカ
70 抽 ヘクター, モニカ
80 抽 ヘクター*2, ジェラール
110 抽 モニカ
120 抽 モニカ
150 抽 モニカ

天井選咗マライア
今次淨出pick up角,好佛心
5隻Pick up角嘅池,無門神

But 100抽只有毛二力同暗法..
原來係你

70抽到120抽先出四隻,差大劍
另外想提
我上個pool 30抽就算無追無課

強烈懷疑證明課金/天井會影響下次機率!!!!!!!!!!!!
生命之雨都勁 仲有機會全隊回bp
7抽差大劍 今次呢幾個pool 都好歐 之後出人權就準備仆街了
今次又要all in
莫尼卡好正
唔好理喇
今日唔抽聽日角
大劍等食評先再抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞